Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Giuliana a câștigat bonusul și un șemineu

Giuliana Costache a fost complimentată de Andrei Ștefănescu, care i-a spus că este foarte frumoasă. La scurt timp, a câștigat a doua licitație și a obținut bonusul în valoare de 1000 de lei și un șemineu.

giuliana si liviu varciu de la pretul cel bun editia 58 Galerie
Giuliana Costache a fost complimentată de Andrei Ștefănescu, care i-a spus că este foarte frumoasă. La scurt timp, a câștigat a doua licitație și a obținut bonusul în valoare de 1000 de lei și un șemineu | Antena 1

Cu puțin timp înainte de startul licitației, în joc a intrat și doamna Maricica. Aceasta a avut un schimb savuros de replici cu Andrei Ștefănescu, care a aflat că femeii îi sclipesc ochii după ”domnul cu M”.

”Am emoții. L-am văzut pe domnul cu M (n.r. Eugen Măciucă) și mi-a trecut. A zis domnul Liviu să nu-i spunem pe nume.”, a zis Maricica Răchițeanu.

”V-ați îndrăgostit de Eugen, doamnă?”, a vrut să știe Andrei Ștefănescu. ”Foarte bine, da, dacă nu aveți noroc cu Prețul, poate reușiți cu partenerul”, a spus coprezentatorul după ce doamna Maricica a confirmat.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușitele lui

Giuliana a câștigat bonusul și un șemineu la Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021

La proba următoare, Giuliana a jucat Balanța și a trebuit să pună trei săculeți pe taler și să echilibreze cântarul. A reușit să facă acest lucru și a câștigat șemineul superb din fața ei.

Aceasta a afirmat că-l va pune în noua sa locuință, care este în curs de amenajare. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timp ce folosea o râșniță. Ce s-a întâmplat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Maria a câștigat 3500 lei după ce a obținut bonusul și 2500 lei la jocul Plinko... Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Doamna Mariana a trecut de Roată și a plecat acasă cu marele premiu: o vacanță în Tur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x