Antena Căutare

Prețul cel bun, 26 octombrie. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu să-au gândit că ar putea să-și vândă obiectele personale

În ediția 37 de Prețul cel bun Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut o discuție despre colecționarii care cumpără obiectele persoanele ale marilor celebrități. Așadar, cei doi au glumit că ar putea să vândă și ei astfel d eobiecte.

andrei-stefanescu-liviu-varciu-colaj Galerie
Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost puși pe glume la Prețul cel bun | Antena 1

Andrei Ștefănescu i-a făcut o introducere de zile mari colegului său, în ediția 37 de Prețul cel bun.

„Înaintea tuturor să se-arate mândru fecior din popor cu zâmbet cuceritor, mărimea 43 la picior, Liviu Vârciu”, a spus Andrei Ștefănescu.

După ce a intrat în platou Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor că vrea să-și vândă încălțămintea, după ce a aflat cât costă obiectele persoanele ale marilor celebrități.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dialog savuros la Prețul cel bun

„Mă gândeam așa că vreau să vând bascheții ăștia. Nu-s ai mei, i-a mai purtat cineva înainte dar am văzut că se poartă acum. Aveți idee cât costă măseaua lui John Lennon? 30 de mii de euro. Sunt colecționari care vor. Sau guma mestecată a lui Lady Gaga: 15 mii”, a spus Liviu Vârciu.

Andrei ștefănescu a intrat în jocul colegului său și a glumit că și-ar putea vinde și el pieptănul pe care îl folosea când avea plete:

„Uite, de exemplu, pieptănul meu de când eram fecior și mai are câteva fire în el. Cât credeți că ar costa?”, a glumit Andrei Ștefănescu.

„Mamăă... Ăla e nebunie”, a glumit la rândul său Liviu Vârciu.

Dialogul savuros al celor doi i-a făcut să râdă în hohote atât pe spectatori cât și pe conurenții care se aflau la pupitru, pregătiți de prima licitație a competiției.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurentul care a luat locul cameramanului. De ce a fost trimis să facă asta

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 19 octombrie. Concurenta pe nume Andreea Bălan, care dansează exact ca bine-cunoscuta vedetă

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 25 octombrie. Georgeta a avut parte de un susținător neobișnuit. Cine a încurajat-o din tribune... Prețul cel bun, 26 octombrie. Camelia i-a încântat pe toți cu energia sa molipsitoare. Ce a câștigat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x