Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Motivul pentru care această concurentă a izbucnit în lacrimi înainte de a-și încerca norocul

Concurenta Diana a venit la Prețul cel bun pentru a câștiga premii, dar s-a emoționat când a venit vorba despre copiii ei.

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Motivul pentru care această concurentă a izbucnit în lacrimi înainte de a-și încerca norocul

Antena 1

Andrei Ștefănescu a fost surprins de o concurentă de la Prețul cel bun, 27 decembrie 2021, care i-a plâns în față, atunci când a deschis un subiect emoționant cu ea. Aceasta este educatoare, iar iubirea pentru copii a făcut-o să lăcrimeze în emisiune.

Concurenta Diana a lăcrimat imediat la Prețul cel bun 2021, 27 decembrie, când și-a amintit de copiii de la școală

O concurentă de la Prețul cel bun 2021 s-a emoționat până la lacrimi atunci când a vorbit despre meseria ei și despre copiii săi.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Tudor are patru copii și opt nepoți acasă. Toate cadourile din emisiune vor ajunge la ei

„O vom invita pe Diana Nicolae. Bine ai venit, Diana. De unde ai venit?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „De aici din Voluntari”, îi răspunde ea. „Aproape de noi. Cu ce te ocupi?”, mai întreabă el.

„Sunt educatoare”, îi răspunde concurenta Diana. „Educatoare? Spune-mi, Diana, de ce ți-ai ales meseria asta?”, întreabă el. „Din dragoste pentru copii”, îi răspunde ea. „Minunat. Tu ai copii?”, mai întreabă el.

„Doi băieți”, îi răspunde ea. „Să-ți trăiască. Ai zis să dai din bunătatea ta și altor copii.
La Prețuri te pricepi, Diana?”, mai spune Andrei Ștefănescu. „Eu zic că da”, spune ea.

Citește și: Prețul cel bun, 22 decembrie. Alina i-a uimit pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu meseria sa: “Opa, poate să mă vindece!”

„De ce plângi? De bucurie?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Mi-am adus aminte de copilași”, spune ea.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Jobul inedit pe care acest concurent l-a avut. Ce i-a spus Liviu Vârciu... Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Premiile inedite pe care această concurentă le-a câștigat. Ce meserie are...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x