Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 decembrie. Alina i-a uimit pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu meseria sa: “Opa, poate să mă vindece!”

În ediția din 22 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, Alina Andrei i-a surprins pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu cu meseria sa. Prezentatorii TV au fost curioși să afle cât mai multe detalii: “Opa, poate să mă vindece”.

În ediția din 22 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, Alina Andrei i-a surprins pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu cu meseria sa. Prezentatorii TV au fost curioși să afle cât mai multe detalii: “Opa, poate să mă vindece”.

Antena 1/ Prețul cel bun

În ediția din 22 decembrie de la Prețul cel bun o tânără extrem de frumoasă pe nume Alina Andrei a stârnit curiozitatea prezentatorilor TV după ce a spus că este kinetotoerapeur, coregraf și dansatoare de belly dance.

Dialog savuros între Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și concurenta Alina Andrei, de la Prețul cel bun, ediția 75

Tânăra fermecătoare a dezvăluit că lucrează la dansuri alături de un bun prieten a celor doi prezentatori, lucru care i-a încântat.

“Fac parte dintr-un ansamblu de dansuri grecești, dansez și belly dance”, spune Alina, moment în care Andrei Ștefănescu a început să se unduiască.

“Oprește-te”, spune repede Liviu Vârciu.

“Nu, că e kinetoterapeut, poate să mă vindece”, spune Andrei Ștefănescu cu zâmbetul pe buze.

“Dar când faci așa îmi strici toată fantezia, nu mai face. Stai drept!”, spune în spirit de glumă Liviu Vârciu.

“Kinetoterapeut!? Adică dacă am probleme cu coloana, tu mă faci bine?”, întreabă Liviu Vârciu.

“Desigur”, spune Alina, ca un profesionist ce este.

“Și apoi acolo pe punctele alea”, mai întreabă Liviu Vârciu.

“Nu apăs pe nimic, te pun la lucru”, spune Alina Andrei.

Andrei Ștefănescu a început să danseze din nou: “Mă bucur că te pune la lucru”.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Liviu Vârciu, despre școala pe care ar fi vrut să o urmeze și meseria la care visa

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din prima

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari... Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurentul pe care Liviu Vârciu l-a luat în brațe după ce a auzit ce face. Cu ce se ocupă...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x