Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 octombrie. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-ar întoarce la școala primară. Ce i-au propus unei învățătoare

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au găsit momentul perfect pentru a se întoarce la școală. Dar nu la orice nivel de studii, ci la școala primară.

Concurenta Daniela le face o propunere de neratat lui Liviu Vârciu și lui Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun Galerie
Concurenta Daniela le face o propunere de neratat lui Liviu Vârciu și lui Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun | Antena 1

Concurenta Daniela este învățătoare, iar cei doi prezentatori tv au găsit modalitatea de a se reîntoarce la școală, propunându-i acesteia să îi primească pe băncile școlii, desigur în spirit de glumă.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, invitația pe care o primesc de la o învățătoare. Aceștia s-ar întoarce la școala primară

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o roagă pe concurenta Daniela să-i primească în ciclul educațional primar. Cei doi spun, în glumă, că au lipsit de la primii ani de studii și acum ar trebui să reia primii 4 ani de studii.

Citește și: Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai nicio vină"

Doamna învățătoare spune că i-ar primi cu drag la școala unde predă ea pentru a reia studiile.

„O super răzătoare electrică vă prezint. E bună pentru orice. O super răzătoare electrică. Cât să fie oare prețul ei?”, spune Andrei Ștefănescu.

„Daniela merge cu mine. Bună seara. Daniela, cu cine ai venit în seara asta?”, spune Liviu Vârciu.

„Cu prietenii mei, cu soțul meu, cu viitoarea mea noră care împlinește azi anii. Sunt o mamă norocoasă. Sunt învățătoare.”, spune concurenta Daniela.

„De puști?”, întreabă Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Mihaela și-a lăudat soțul. Cum a reacționat Liviu Vârciu când a auzit că o ajută la curățenie

„Clasele pregătitoare, până la clasa a patra” spune concurenta.

„Of, de acolo am lipsit noi. Dacă mai aveți loc pentru doi elevi silitori?”, întreabă Liviu Vârciu.

„Măcar la bastonașe”, o roagă și Andrei Ștefănescu.

„Cu mare drag vă aștept”, spune concurenta.

„Să știi că eu mă pun cu burta pe carte. Să vedem ce faceți mai târziu, doamnă”, spune Liviu Vârciu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 6 octombrie. Piticul de grădină care a fost comparat cu o vedetă din tv. Ce au spus prezentatorii emisiu... Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care l-a făcut pe Andrei Ștefănscu să fie invidios. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x