Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 octombrie. Piticul de grădină care a fost comparat cu o vedetă din tv. Ce au spus prezentatorii emisiunii

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, în modul lor caracteristic, au găsit asemănări între un pitic de grădină, scos la licitație și o vedetă de televiziune din România.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au comparat un pitic de grădină cu actorul Cosmin Seleși la Prețul cel bun

Antena 1

Cei doi prezentatori ai emisiunii au comparat un pitic de grădină cu o vedetă tv din România. Iată cum s-au amuzat Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 6 octombrie.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, despre piticul de grădină care seamănă cu un bărbat celebru din România

Iată că Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au comparat un pitic de grădină cu actorul și prezentatorul tv Cosmin Seleși, iar publicul s-a amuzat foarte tare. Cei doi s-au amuzat copios pe seama acestui subiect, iar asemănările pe care aceștia le-au adus piticului de grădină cu actorul celebru au creat multe râsete.

Citește și: Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacționat

„Am aici un pitic de grădină foarte simpatic”, prezintă Andrei Ștefănescu produsul propus pentru licitație.

„Seleși!”, se amuză Liviu Vârciu.

„Exact, Cosmin este cu noi. Dacă aveți curte, i-ar sta bine sub o plantă, dacă aveți apartament merge pus pe hol, când intră omul să dea cu ochii de pitic”, au mai fost precizările lui Andrei Ștefănescu.

„Mai ții minte că noi am vrut să-l punem în lut pe Cosmin Seleși, să-l punem în fața casei”, continuă Liviu Vârciu.

Cei doi prezentatori au continuat glumele pe seama lui Cosmin Seleși, spunând că piticul de grădină chiar seamănă cu celebrul actor și om de televiziune, cunoscut ca fiind prezentatorul emisiunii tv Te cunosc de undeva de la Antena 1.

„Să știi că chiar seamănă”, mai spune Andrei Ștefănescu.

„Când o să albească și o să-și lase așa barbă”, continuă comparația Liviu Vârciu.

„Când venea iarna cu pălăria aia, fix cu piticul acesta semăna”, mai spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai nicio vină"

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai nicio vină"

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în... Prețul cel bun, 6 octombrie. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-ar întoarce la școala primară. Ce i-au propus unei învă...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x