Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

,,Prietenii de la 11" Rona Hartner şi Herve se iubesc ca în filme! "Vrem să facem nunta pe plajă"

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a anunţat că se căsătoreşte din nou anul acesta, după o perioadă de 10 ani în care a fost singură! Artista a povestit ce o leagă de bărbatul pe care l-a ales să-i fie soţ. Rona trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei francez, Herve!

Rona Hartner a fost furată și dusă pe o plajă pustie de un om barbar! Dezvăluiri din culisele vieții lor amoroase! Află ce secrete le-au povestit Rona Hartner și Herve ,,Prietenilor de la 11''!

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a anunţat că se căsătoreşte din nou anul acesta, după o perioadă de 10 ani în care a fost singură! Artista a povestit ce o leagă de bărbatul pe care l-a ales să-i fie soţ. Rona trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei francez, Herve!

Rona Hartner și viitorul soț de origine franceză le povestește ,,Prietenilor de la 11" cum s-au cunoscut și cât de mare este iubirea dintre cei doi.
Cei doi s-au întâlnit la un weekend de rugăciune unde fiecare se ruga la Dumnezeu să îi trimită sufletul pereche.
După această rugăciune cei doi s-au întâlnit imediat, semn că Dumnezeu le-a ascultat rugile.
Între ei a fost o chimie aparte de la prima întâlnire, cei doi fiind împreună de 9 luni. Herve ne-a mărturisit în premieră că Rona este ,,femeia vieții lui și persoana pe care a căutat-o dintotdeauna.''

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video