Antena Căutare

Ce nu trebuie să-i lipsească din geanta de plajă unei femei. Dar nici bărbații nu sunt excluși: "Atâta timp cât este barul aproape, nu avem nevoie de geantă"

Chiar dacă sezonul cald se apropie de final, doamnele încă mai au timp de un bronz frumos. Şi, pentru a nu fi prinse pe picior greşit, ar trebuie să ţină cont decateva sfaturi atunci când vorbim despre ce ar trebui să se afle în geanta lor, când merg la plajă.

Chiar dacă sezonul cald se apropie de final, doamnele încă mai au timp de un bronz frumos. Şi, pentru a nu fi prinse pe picior greşit, ar trebuie să ţină cont de câteva sfaturi, atunci când vorbim despre ce ar trebui să se afle în geanta lor, la plajă. Dar, surpriză, nici bărbații nu sunt excluși din ecuație. Ce au răspuns ei, în materialul video de mai sus.

Mergeți cu cel mic în concediu? La ce aspecte ar trebui să fiți atenți, atunci când vine vorba despre alimentația acestu... Spiritul grecesc, adus la malul Mării Negre, prin muzică și dans. Mai că am da o fugă pe meleagurile elene, cu "Pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x