Antena Căutare

Horoscopul săptămânii 15 - 21 octombrie 2018. Ce zodie dă MAREA LOVITURĂ

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a venit la emisiunea „Prietenii de la 11” ca să prezinte horoscopul săptămânii 15 - 21 octombrie 2018!

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a venit la emisiunea „Prietenii de la 11” ca să prezinte horoscopul săptămânii 15 - 21 octombrie 2018!

Se pare că printre cei norocoși se află nativii fecioară, cărora le merge foarte bine în această săptămână. Vor sta foarte bine la capitolul carieră și câștiguri financiare, dar sunt sfătuiți să aibă grijă, fiindcă un nivel ridicat de criticism le poate aduce anumite pierderi, potrivit horoscopului săptămânal.

Peștii sunt susținuți de destin în tot ceea ce vor să facă, în timp ce taurii vor sta excelent la capitolul dragoste și relație de cuplu.

Gemenii sunt susținuți de astre și stau excelent la capitolul comunicare și nu este exclus ca acești nativi să aibă parte de o revelație extrem de importantă, mai arată horoscopul săptămânii 15-21 octombrie.

Racii vor avea mare grijă de casă în perioada următoare, iar leii au parte de iubire, ca și balanțele, care vor fi foarte afectuoase!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre zodia ta și despre ce ți-a pregătit horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018.

Doamne, ce apariție și ce VOCE de rockstar! Viviana Sposub, frumoasa prezentatoare de la Observator, a făcut show la „Pr... Piesa pe care nu trebuie să o ratezi! Dj Layla și Sianna, show cu piesa „Love is calling”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x