Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

La mulți ani, Florin Ristei! De la puștiul care cânta „Ea este Dana, colega mea” și până la câștigător X Factor sau prezentator, artistul ne-a cucerit definitiv cu talentul său!

E simpatic, e carismatic și are stofă de artist! Florin Ristei împlinește astăzi 30 de ani și fanii nu au ratat ocazia să îl bucure cu urări și mesaje. În zâmbetul său electrizant se poate vedea și astăzi puștiul care ne-a cucerit pe toți cu super piesa „Dana”!

E simpatic, e carismatic și are stofă de artist! Florin Ristei împlinește astăzi 30 de ani și fanii nu au ratat ocazia să îl bucure cu urări și mesaje. În zâmbetul său electrizant se poate vedea și astăzi puștiul care ne-a cucerit pe toți cu super piesa „Dana”!

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987 la Galați, dar ulterior a ales să trăiască la București. Publicul larg l-a cunoscut în anul 2000, pe vremea când era doar un puști zâmbăreț, solist al trupei Amici. Atunci, toată lumea a fost cucerită de versurile „Ea este Dana, colega mea”!

Anii au trecut și Ristei a crescut. Odată cu el a crescut și talentul său muzical. A fost solist la Marfar și apoi a înființat trupa FreeStay, cu care cântă din 2012.

Un an mai târziu devine concurent la emisiunea „X Factor”, unde demonstrează încă o dată că are talent din plin și că locul său este pe scenă. A trecut prin numeroase provocări în cel de-al treilea sezon al emisiunii, dar a reușit să le facă față și a ajuns în finală alături de Alex Mațaev, ambii concurenți din echipa Deliei Matache. Publicul a votat și a decis că premiul cel mare de 120.000 de euro merge la Florin Ristei.

Florin Ristei, declarație emoționantă de la o admiratoare: „Dăruiești tot ce ai prin vocea ta. Îți simt sufletul în fiecare vers al tău...”

Atunci, în marea finală, acesta a ales să cânte superba piesă a lui Bon Jovi, „Bed of Roses”. Și atmosfera a fost una de-a dreptul electrizantă.

Apoi ne-a cucerit definitiv cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, acolo unde s-a descurcat de minune să intre în rolul unor artiști celebri, fie ei bărbați sau femei!

Tot la „Te cunosc de undeva!” a făcut spectacol alături de trupa sa Freestay, cu care a înviat în sufletul publicului cele mai frumoase piese din istorie. A cântat alături de Sanda Ladoși, Horia Moculescu, Mihai Constantinescu și Marina Voica, iar show-ul a fost unul de excepție!

Și fiindcă un artist nu se limitează niciodată la un singur talent, în scurt timp l-am putut vedea ca prezentator al emisiunii „FANtastic Show”, acolo unde acesta i-a provocat pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu să devină căpitani de echipă și să facă față unor provocări amuzante, totul pentru a câștiga concursul.

Ce a făcut Florin Ristei la câteva minute după ce mama sa și-a făcut cont pe Instagram!

În prezent, simpaticul și talentatul Florin Ristei face echipă bună cu Diana Munteanu, alături de care prezintă emisiunea „Prietenii de la 11”! Plin de energie, acesta știe să aducă publicului zâmbete, noutăți interesante, întâlniri savuroase cu alți artiști și desigur, multă voie bună!

Pentru tot ceea ce oferă și pentru modul în care ne bucură cu talentul său excepțional îi urăm astăzi „La mulți ani” și la cât mai multe apariții de senzație!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video