Antena Căutare

Ce au făcut Oana și Adrian după ce au câștigat Provocarea Destinului. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Oana și Adrian, câștigătorii de la Provocarea Destinului, au publicat imagini împreună, la scurt timp de la Finala competiției de pe Antena 1.

Colaj cu Adrian și Oana Galerie
Oana și Adrian s-au fotografiat împreună după ieșirea din competiția Provocarea Destinului | Antena 1

Provocarea Destinului a avut finala sâmbătă, pe 12 august 2023, iar telespectatorii au votat cuplul câștigător. Oana și Adrian au primit cel mai mare număr de voturi, reuțind să obțină Locul I – 10.000 de euro brut per cuplu, respectiv 5.000 euro brut per persoană (acordați de către un sponsor sau de Producător).

Citește și: Provocarea Destinului, 9 august 2023. Oana a izbucnit în lacrimi în live, după difuzarea unor imagini cu ea și Adrian

Cum s-au fotografiat Oana și Adrian, câștigătorii de la Provocarea Destinului, la scurt timp după ce au ieșit din competiție

Oana și Adrian s-au fotografiat împreună după ieșirea din competiție. În una dintre imagininile publicate pe Instagram de femeie, cei doi câștigători de la Provocarea Destinului apar în mașină.

În cea de-a doua fotografie, Oana și Adrian apar ținându-se de mână și zâmbind: „Casă, dulce casă”, a scris Oana în dreptul imaginii în care apare alături de iubitul ei.

Citește și: Finala Provocarea Destinului, 12 august 2023. Un nou cuplu în casă. Povestea celor 4 perechi care luptă pentru 3 premii

Oana și Adrian au fost surprinși și bucuroși când au aflat că sunt câștigătorii emisiunii Provocarea Destinului.

„Nu mă așteptam să câștig. Mulțumesc din suflet oamenilor care fac astfel de emisiuni, pentru că se gândesc și la noi, să avem și noi a doua șansă. Mulțumesc cel mai mult pentru Oana”, a spus Adrian.

„Plină de emoție sunt. Mă bucur că mi-am păstrat demnitatea, că am fost o doamnă aici și că l-am întâlnit pe Adrian. Nu m-am așteptat când am intrat că o să ajung în marea finală. Vă mulțumesc din tot sufletul”, a spus Oana.

După ce au ieșit din competiție împruenă, Oana și Adrian au început să petreacă timp împreună și să-și cunoacă familiile.

Povestea de dragoste dintre Oana și Adrian a avut suișuri și coborâșuri. Adrian și-a început parcursul în casa emisiunii Provocarea Destinului cu o relație cu Olivia, care s-a terminat rapid. Oana și-a manifestat încă de la început interesul față de Adrian.

Un moment greu în relația lor a fost atunci când Oana l-a lăudat pe Bote pentru comportamentul său, precizând că o face să-și amintească de tatăl ei, iar Adrian a fost nemulțumit din cauza faptului că Oana nu i-a adresat lui complimentele. După certuri și reproșuri la adresa Oanei, Adrian a revenit la sentimente mai bune, iar cei doi s-au împăcat.

Oana și Adrian au participat în Finala de la Provocarea Destinului alături de alte 3 cupluri: Alana și Marius, Bote și Alys și Tina și Ciprian.

Ultimul cuplu s-a format chiar înainte de Finală, motiv pentru care nu a avut suficient timp pentru a obține voturile care să-i aducă pe Tina și pe Ciprian pe podium.

Locul II – o croazieră de 7 zile pe Marea Mediterană (acordat de către un sponsor sau Producător) pentru cei doi îndrăgostiți, pe un vas de lux tip oraș plutitor- a fost obținut de Alana și Marius.

Locul III – Un sejur de 7 zile la mare/spa (acordat de către alt sponsor), într-un resort de lux din România- a fost obținut de Alys și Bote.

Finala Provocarea Destinului, 12 august 2023. Cine sunt câștigătorii marelui premiu de 10.000 de euro... Ce a scris Oana de la Provocarea Destinului pe internet după ce s-a zvonit că ea și Adrian nu mai sunt împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x