Antena Căutare

Provocarea Destinului, 21 iulie 2023. Un concurent a fost eliminat. Cine părăsește competiția

Dianna Rotaru a anunțat cine este favoritul publicului de la Provocarea Destinului. Este vorba despre Alana. Iată cine părăsește competiția.

dianna rotaru cu un plic in mana Galerie
Dianna Rotaru a anunțat cine este favoritul publicului de la Provocarea Destinului. Este vorba despre Alana. Iată cine părăsește competiția. | Antena 1

La finalul emisiunii din 21 iulie 2023, Dianna Rotaru a anunțat ce concurent părăsește competiția în a doua săptămână.

Un concurent a fost eliminat de la Provocarea Destinului. Cine părăsește competiția

”Favoritul publicului este Alana”, a anunțat Dianna Rotaru. ”Le mulțumesc foarte mult că sunt alături de mine și promit să-i surprind într-o mod plăcut, poate și neplăcut, pentru că sunt naturală”, a afirmat Alana.

Ea a fost informată că poate salva o persoană de la eliminare în Gala Eveniment de miercuri. ”Hai să vedem cine pleacă. Alina, tu ești cea care ne părăsești.”, a anunțat moderatoarea persoana eliminată de publicul Provocarea Destinului.

Alina a spus că i-a plăcut experiența. ”Este wow. Te învață să te corectezi, să ai toleranță”, a declarat doamna.

Citește și: Provocarea Destinului, 21 iulie 2023. Ce au vorbit Tina și Bote fără microfoane. Alana a fost deranjată

Provocarea destinului, singurul dating show din România care își propune să dea o șansă gasirii iubirii mature

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Citește și: Provocarea destinului, 18 iulie 2023. Lili, deranjată că Alex și Alys s-au pupat pe terasă. Schimb de replici între cei trei

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la Antena 1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro.

În completarea imaginilor difuzate la TV, AntenaPLAY vine cu imagini exclusive difuzate pe două canale dedicate: Provocarea Destinului și Provocarea Destinului Plus.

Provocarea Destinului, 21 iulie 2023. Ce au vorbit Tina și Bote fără microfoane. Alana a fost deranjată... Provocarea Destinului, 24 iulie 2023. Iza și Flaviu s-au apropiat din nou. Cine a făcut primul pas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x