Antena Căutare

Provocarea Destinului, 25 iulie 2023. Adrian, între Oana și Iza. Ce gest a făcut prima pentru bărbat

Adrian jonglează între Oana și Iza. După ce a ținut-o în brațe pe prima, a mers la a doua și a numit-o ”iubirea mea”.

colaj de imagini cu adrian, oana si iza Galerie
Adrian jonglează între Oana și Iza. După ce a ținut-o în brațe pe prima, a mers la a doua și a numit-o ”iubirea mea”. | Antena 1

Adrian nu e convins că fetele de la Provocarea Destinului vor ceva serios. El așteaptă o inimioară din partea lor pentru a își demonstra interesul.

Citește și: Provocarea Destinului, 25 iulie 2023. Discuție aprinsă între Alana și Bote. De ce au ridicat tonul

Adrian, când la Oana, când la Iza

Adrian a vrut să știe dacă Oana are sentimente pentru ea. El o ținea în brațe, stând pe pieptul ei cu fața. ”Nu pot să stau cu tine și tu să te gândești la alta”, a afirmat Oana.

Mai târziu, concurentul mergea la Iza. ”Iubirea mea” i se adresa acesteia. Lili chiar l-a tras la răspundere pentru faptul că merge de la o doamnă la alta.

”Mai lăsați-mă cu vrăjeala asta. O să văd dacă Oana are vrăjeală. Mă gândesc dacă vreu să fiu cu Oana sau nu.”, a explicat acesta.

Adrian crede că Iza îl place pe el, nu pe Flaviu. În timp ce o mângâia pe picior, bărbatul îi spunea că ochii lor se potrivesc.

Ce simte Oana pentru Adrian de la Provocarea Destinului

În direct, moderatoarea Dianna Rotaru a întrebat-o pe Oana dacă are sentimente de iubire pentru Adrian.

”E prea mult spus iubești. Dacă am o simpatie pentru el, nu înseamnă că îl iubesc. Dacă simțeam să fac un pas mai mult, făceam. Poate îi puneam o inimă. Poate îi dădeam terapie, dar poate îi dădeam un moment de relaxare.”, a zis Oana în emisia live din 25 iulie 2023.

Concurenta a mai punctat că nu se poate supăra pe Iza pentru că a acceptat gesturile lui Adrian. Ea a lipit o inimioară în dreptul bărbatului.

Provocarea destinului, singurul dating show din România care își propune să dea o șansă gasirii iubirii mature

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Citește și: Provocarea destinului, 18 iulie 2023. Lili, deranjată că Alex și Alys s-au pupat pe terasă. Schimb de replici între cei trei

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la Antena 1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro.

În completarea imaginilor difuzate la TV, AntenaPLAY vine cu imagini exclusive difuzate pe două canale dedicate: Provocarea Destinului și Provocarea Destinului Plus.

Provocarea Destinului, 25 iulie 2023. Discuție aprinsă între Alana și Bote. De ce au ridicat tonul... Provocarea Destinului, 26 iulie 2023. Cine sunt Marius, Ion și Maria, noii concurenți ai show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x