Căutare Live

Cum arată concurentele din emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1! Show-ul a făcut spectacol pe mapamond

Liviu Vârciu prezintă emisiunea „Rămân cu tine” începând de marți, de la ora 20:00, la Antena 1! Pentru cei care nu mai au răbdare am pregătit imagini de senzație din cadrul show-ului ce a făcut spectacol în numeroase țări.

Liviu Vârciu prezintă emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Liviu Vârciu este prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, ce va aduce publicului un format cu totul și cu totul special. Douăzeci de tinere sunt în căutarea bărbatului perfect și speră că show-ul le va schimba viața pentru totdeauna!

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN EMISIUNEA „RĂMÂN CU TINE” DE LA ANTENA 1

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare domnișoară va avea posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

Misiunea nu va fi una deloc ușoară, căci fiecare tânără are cerințe care mai de care mai surprinzătoare de la un partener. Totuși, Liviu Vârciu promite să facă spectacol la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 și rămâne de văzut cine va reuși să plece acasă cu jumătatea mult visată!

citește și: Surpriza trăită de Liviu Vârciu la emisiunea Rămân cu tine! Numele unei concurente l-a frapat: „Cum, așa te-au botezat mămicuța și cu tăticuțul?

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Noi îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine!”, a dezvăluit prezentatorul emisiunii, Liviu Vârciu.

Emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 are la bază formatul unui show celebru numit „Take me out”, care a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Iată mai jos imagini din emisiunea „Take me out” din Marea Britanie:

Întâlniri, secrete descoperite, detalii surprinzătoare din viețile concurenților și adevăruri spuse fără pic de reținere, cam așa s-ar putea descrie pe scurt experiența din show. Concurentele nu vor avea mult timp la dispoziție ca să ia o decizie, așa că orice gest contează!

Frumoase, sexy și cu planuri mari, fetele vor pune în dificultate pe curajoșii veniți să le cucerească!

Concurentele sunt nerăbdătoare să-i cunoaste pe tinerii din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1, iar Liviu Vârciu promite să facă show la superlativ!

Citește și
Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite”
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
paula chirila la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Mai multe articole

citește și: Ce își doresc femeile de la bărbați, de fapt? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine. „La trup sau la creier, fără greșeală?”

DESPRE EMISIUNEA „RĂMÂN CU TINE” DE LA ANTENA 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, 20 de tinere își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Ce își doresc femeile de la bărbați, de fapt? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine. „La trup sau la creier, fără greșeală?”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Urmărește clipul video de mai jos ca să vezi cum arată concurentele din emisiune!

Nu rata premiera emisiunii „Rămân cu tine”! Ne vedem marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cum arată bărbatul ideal pentru femei? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine... A început magia la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1! Acestea sunt frumusețile care așteaptă să fie cucerite...
Ultimele știri