Antena Căutare

S-a dat în România startul Sistemului Garanție-Returnare. Ramona Olaru: "Un viitor mai verde înseamnă sănătate curată"

RetuRO încurajează românii să se alăture Horei Reciclării într-un efort național pentru un mediu mai curat. Ramona Olaru s-a alăturat demersului și vrea să se implice în reciclare pentru o viață mai sănătoasă a oamenilor, dar și a necuvântătoarelor.

S-a dat în România startul Sistemului Garanție-Returnare. Ramona Olaru: "Un viitor mai verde înseamnă sănătate curată" Galerie
Ramona Olaru se alătură în Hora Reciclării

"Un viitor mai verde înseamnă un aer respirabil și un mediu înconjurător extraordinar de curat", a spus Ramona. Mare iubitoare de animale, vedeta vrea să atragă atenția că și necuvântătoarele au nevoie de noi și eforturile noastre pentru a trăi în continuare în armonie cu natura.

Pentru Ramona, reciclarea este importantă pentru că ajută la o viață mai sănătoasă și mai lungă, atât pentru noi, cât și pentru micile suflete care ne fac viața mai frumoasă.

Participând la sistemul RetuRO, fiecare dintre noi contribuie la o Românie mai curată.

Începe un nou capitol în reciclare și responsabilitate ecologică. Cuza: "Ar trebui să muncim cu toții la un viitor ... Începe Sistemul Garanție-Returnare, un pas spre un viitor mai verde al României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x