Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Andreea Bălan a făcut show cu mișcările sale de dans. Ce rochie a ales

La Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1, Andreea Bălan a făcut senzație cu spectacolul său de dans. Jurații au privit-o uimiți și i-au lăudat din plin momentul artistic.

liviu varciu, andrei stefanescu, nea marin alaturi de andreea balan, imbracata in rochie rosie, care a dansat cu petrisor Galerie
Andreea Bălan a făcut show la Revelionul cel neBUN 2023 și toți au fost impresionați | Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au luat la întrecere cu Nea Marin la Revelionul cel neBUN 2023. Fiecare a încercat să demonstreze că are cele mai spectaculoase momente pentru petrecerea de Anul Nou și unul dintre ele a fost chiar cel oferit de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a făcut senzație cu mișcările sale de dans la Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1

„Dacă Nea Marin este pregătit atunci mergem mai departe. Cu ce te lauzi?”, a fost întrebarea pusă de Liviu Vârciu, care a sperat că spectacolul oferit de el nu va fi întrecut de cel al lui Nea Marin.

„Acuma vă arăt, să vedeți ce moment tare!”, a zis Nea Marin extrem de sigur pe el.

Pe scenă și-a făcut apariția Andreea Bălan alături de Petrișor Ruge și, când muzica a pornit, atât ei și cât și baletul au început să danseze. Încă din primele secunde, artista a fost o adevărată apariție și a atras toate privirile.

Pentru acest moment artistic, jurata emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 a ales să poarte o rochie scurtă, transparentă, de culoare roșie, cu franjuri, la care a asortat o pereche de ciocate argintii strălucitoare.

Piese cunoscute și apreciate ale frumoasei cântărețe au răsunat în platoul Revelionului 2023 de la Antena 1 și mișcările de dans au fost unele de-a dreptul spectaculoase. Un moment de-a dreptul surprinzător a fost atunci când Petrișor a luat-o pe artistă cu mâinile și a învârtit-o deasupra capului, cu o viteză amețitoare. A fost momentul ce i-a surprins din plin atât pe jurații care au privit cu gurile căscate, cât și pe spectatori.

Și când credeau că dansul s-a terminat, muzica a pornit din nou și Andreea Bălan a început să danseze cu și mai multă energie, afișând un zâmbet larg și multă grație.

„Tu ai născut sau ai înfiat?!”, a fost întrebarea lui Liviu Vârciu, uimit de tot ce a putut să facă Andreea Bălan pe scenă, în doar câteva minute.

„Tu ești un model pentru fetele din România, care dansează și cântă”, a completat Andrei Ștefănescu.

„Ești în cea mai bună formă de când te știu eu, felicitări! Bravo!”, a mai completat Liviu Vârciu.

Toți au fost impresioneți de spectacolul oferit de artistă la Revelionul cel neBUN 2023, de la Antena 1, așa că au aplaudat din plin.

Urmărește clipul video de mai sus de la Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Rikito Watanabe a cântat în limba japoneză și toți au fost uimiți. Ce a urmat... Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel, show total cu piesa „Toate diamantele”. Cum sună live hit-ul care a cucerit toa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x