Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uimiți de dansul făcut de Nea Marin și Larisa, fiica lui

Când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au crezut că pot începe Revelionul, Nea Marin și-a făcut apariția și le-a stricat planurile. Ca să le dea o lecție despre cât de priceput e el la toate, acesta a dansat cu Larisa, fiica lui, oferind tuturor un spectacol pe cinste.

colaj foto cu liviu varciu si andrei stefanescu, nea marin si larisa, fiica lui nea marin Galerie
Nea Marin și Larisa, fiica lui, au făcut spectacol la Revelionul cel neBUN 2023, de la Antena 1 | Antena 1

După momentul special de dans oferit de baletul COBO, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au făcut apariția în platou savurând din plin fiecare moment.

„Aho, aho! De Anul Nou uite, ne-am găsit platou!”, au zis cei doi, încântați de faptul că au găsit un loc unde să țină petrecerea de Revelion 2023.

Și, în timp ce stăteau de vorbă, Nea Marin și-a făcut brusc apariția și a fost mai mlt decât surprins să îi vadă pe cei doi.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au primit de la Nea Marin și Larisa, fiica lui, o demonstrație de dans de neuitat, la Revelionul cel neBUN 2023

Nea Marin a dezvăluit celor doi faptul că acela este localul pregătit de el pentru petrecerea de Anul Nou pe care el a pus-o la cale, cu artiști și momente speciale. În scurt timp a apărut și soluția! Nea Marin va arăta ce a pregătit, luându-se astfel la întrecere cu petrecerea pusă la cale de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

„Dacă voi puteți să faceți ce fac eu, atunci e Revelionul vostru!”, a zis Nea Marin, care s-a apucat imediat de dansat plin de energie și voie bună. Toți l-au privit fascinați și i-au admirat nu doar talentul, ci și pasiunea pentru folclor.

„Ia să vedeți acum cum se începe un Revelion în forță, cu multă energie!”, a mai zis acesta, spre marea surpriză a celor prezenți.

Surpriza cea mare abia apoi a venit, când în scenă și-a făcut apariția Larisa, fiica lui Nea Marin, alături de alți dansatori. Chiote de veselie, costume populare pline de culoare și multă voie bună, așa s-ar putea rezuma momentul artistic oferit de aceștia.

S-au uitat Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu admirativ, însă mai greu să egalezi așa spectacol.

„Faceți și voi o demonstrație!”, a fost provocarea lansată pentru cei doi „rivali”.

Apoi, în decor a intrat Romică Țociu, cel care a venit cu propunerea ca atât Nea Marin, cât și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, să țină Revelionul, fiecare „tabără” în propriul stil, urmând ca juriul să decidă cine s-a descurcat cel mai bine, la final.

Surpriza a fost și mai mare atunci când Paula Chirilă și Adriana Trandafir și-au făcut apariția pe scenă și au fost propuse în rolul de jurate! Alături de ele a venit și Cosmin Natanticu și astfel, petrecerea de Revelion 2023 a început să înceapă în adevăratul sens al cuvântului.

Urmărește clipul video de mai sus de la Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x