Antena Căutare

Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”

Următorul personaj cu o mască greu de ghicit a fost Kral, personajul din Star Trek. Vedetele s-au grăbit să ghicească rapid cine e vedeta din spatele măștii, dar costul și machiajul au fost atăt de bine făcute încât le-a fost extrem de dificil.

colaj kral Galerie
Următorul personaj cu o mască greu de ghicit a fost Kral, personajul din Star Trek. Vedetele s-au grăbit să ghicească rapid cine e vedeta din spatele măștii, dar costul și machiajul au fost atăt de bine făcute încât le-a fost extrem de dificil. | Antena 1

Pentru că nu mai avea răbdare, Dorian Popa a urcat pe scenă atunci când Dan Negru a anunțat că va oferi 10.000 lei echipei care reușește să ghicească cine se află în spatele măștii. Dorian s-a apropiat de personaj, l-a atins pe braț și a spus că pare să aibă constituția lui Pepe.

Personajul a vorbit, spunându-I lui Dorian să nu mai pună mâna pe el.

“E Pepe, nu știu. Se mișcă precum Pepe”, a zis Dorian când l-a văzut.

“Heeei! Nu vorbi!”, a țipat Dan Negru.

“Ia, ce a spus?”, a întrebat Dorian care nu fusese atent.

Un sportiv se află în spatele măștii lui Kral

“Dane, hai mă să îl și atingă, dă-i masca jos!”, a zis Gianni Kiriță, fiind revoltat de faptul că Dorian Popa a avut voie să îl atingă pe Kral.

Citește și:

Vedetele au început să dea cu presupusul, iar Valentina Fătu a spus că ar putea fi Marian Godină, apoi s-a auzit strigat și numele lui George Ivașcu. Maria Cârneci a spus că ea crede că e Hagi.

“Eu zic că e ceva luptător după cum stă”, a zis Ana Baniciu.

Vedetele au avut voie să se apropie și să îl analizeze pe Kral, încercând să găsească un indiciu pentru a afla cine e în spatele măștii.

“Nea Marin, tu ești?”, a spus una dintre vedete.

Reacția lui Gianni Kiriță

Pentru a le oferi totuși un indiciu vedetelor, Dan Negru l-a invitat în scenă pe Ovidiu Ioanițoaia, ajutorul său de mască.

“Sigur nu e Cornel Dinu”, a spus Claudiu Bleonț.

“Vali Vijelie”, a strigat Valentina Fătu.

“Tzancă Uraganu, 100%, indubitabil”, a zis Alex Velea.

Vedetele din echipa Noul Trend au zis că e Vali Vijelie.

“O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”, i-a zis Dan Negru lui Gianni Kiriță.

“Florin Răducioiu”, a spus Gianni.

Citește și:

După o mică scenetă cu Ovidiu Ioanițoaia, vedetele trebuiau să ghicească cine e în spatele măștii lui Kral.

“Este Bogdan Stelea”, a spus Monica Anghel.

“E arbitru, se vede după poziție”, spune Dorian Popa.

După ce a fost demascat, vedeta din spate era antrenorul international Nelu Crăciunescu.

“Uitați-vă la fața lui Gianni!”, a zis Dan Negru.

Gianni Kiriță era dezamăgit că nu a ghicit, deși faimosul antrenor a spus de mai multe ori că a încercat să î idea câteva indicia cu mâinile, cum făcea pe vremea când îi dădea cartonașe galbene pe teren.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Motivul pentru care Dorian Popa a fost "eliminat" din echipa Noului Trend la Revelionul lui Dan Negru: “Tăiați... Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x