Antena Căutare

Asa tata, asa fiu: New Impulse, trupa in care aschia nu sare departe de trunchi!

Sunt o familie si danseaza exceptional! Adrian (tatal) si pustiul sau de sapte ani (Adalin) au propria sala de antrenamente - capul familiei fiind dansator - si au facut senzatie la "Romania danseaza"!

Sunt o familie si danseaza exceptional! Adrian (tatal) si pustiul sau de 7 ani (Adalin) au propria sala de antrenamente - capul familiei fiind dansator - si au facut senzatie la "Romania danseaza"!

Cel mic s-a plans ca tatal e un pic cam dur la repetitii, dar CRBL l-a indemnat sa mearga mai departe la antrenamente si sa danseze in continuare: "Tot respectul, din partea mea!".

A fost un duet de senzatie, un dans exceptional, cu elemente spectaculoase. A fost un numar care merita toate cele trei stelute aurii. Si le-a primit!

"Exceptional! Esti foarte talentat si esti foarte norocos ca il ai pe tatal tau aproape de tine si se ocupa de cariera ta!"
, a spus Monica, emotionata, dupa vot.

Mihai Bendeac a fost si mai direct: "In general, parintii sunt in sufragerie si copilul la calculator. Dumneavoastra va ocupati la modul asta de copilul dumneavoastra! Cred ca asta inseamna dragoste. Si am vazut si ce inseamna teatru de revista adevarat. A fost un moment rotund, frumos, cu poveste, superb, minunat, sunteti in semifinale"!

Flaviu si Alin, senzationali: un dans popular, altul tiganesc si un moonwalk!... Trouble Crew, street dance fara probleme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x