Antena Căutare

Connect-R este cel de-al treilea jurat “România Dansează”!

După un prim sezon în care unii dintre cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase, încărcate de emoţie şi pasiune, un nou sezon „România Dansează” se pregăteşte de start în această primăvară.

Connect-R este cel de-al treilea jurat “România Dansează”! Galerie
Connect-R

După un prim sezon în care unii dintre cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase, încărcate de emoţie şi pasiune, un nou sezon „România Dansează” se pregăteşte de start în această primăvară.

Supershow-ul s-a bucurat de un succes extraordinar în rândul publicului, emisiunea înregistrând un rating mediu de 8.7% şi o cotă de piaţă de 18.9% pe targetul 18-49 urban.

Alături de Monica Petrică şi CRBL, la masa juriului se alătură, în acest an, Connect-R – Ştefan Mihalache, pe numele său real.

Îndrăgitul artist este pasionat de dans de când se ştie: „Primul meu contact cu vreo formă de artă a fost dansul, la vârsta de doar opt ani. Marea influenţă Michael Jackson m-a atins şi pe mine în vremea aceea; am fost primul copil care a făcut moonwalk-ul lui şi mi-am învăţat toţi prietenii”.

Aproape cinci ani, Connect-R a făcut parte din grupul „Primăvara”, fiind selecţionat în urma unui casting la care s-au prezentat peste 100 de copii.

Deşi are o carieră frumoasă în muzică, dragostea pentru dans nu a dispărut. Peste 90% din clipurile sale conţin sincroane de dans. Ca jurat, Connect-R e decis să nu puncteze foarte mult dificultatea tehnică, ci să pună mare preţ pe atitudine.

„Aşa cum spunea şi Usher, dansul se face 50% din faţă. Dacă nu transmiţi emoţie, dacă nu ai atitudine, restul nu mai contează”, spune artistul, care recunoaşte că o să fie mai degrabă sincer: „Nu voi menaja pe nimeni, însă n-am de gând să fiu nici cel mai dur. Probabil voi avea o mică sensibilitate la copii, contextul mă împinge cu totul în această direcţie”, spune artistul, din ipostaza de viitor tătic.

Connect-R e hotărât să îşi încurajeze fetiţa, să practice dansul: „O s-a dau la dans de la 4-5 ani, la First Class. Chiar dacă nu va face o carieră din asta, dansul te ajută enorm!”.

Trupa "Trouble Crew" a făcut, din nou, senzație la Neatza!... CRBL și soția sa, enigmatici și cuminți! "Bună dimineața din... ???"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x