Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Adriana Bahmuteanu: "Prigoana ma jignea frecvent. M-a lovit de foarte multe ori"

Adriana Bahmuteanu trece, probabil, printre cele mai dificile momente ale vietii sale de cand a devenit sotia lui Silviu Prigoana. Plecata de o luna din caminul conjugal, Adriana a ales sa vorbeasca, in exclusivitate la Acces Direct, despre ultimele luni pe care le-a trait alaturi de politician. Indiferent de ce s-a intamplat intre cei doi soti, cel mai grav lucru este, spune Adriana, ca Silviu Prigoana si-ar fi batut fiul, pe Mihai Maximus, in varsta de patru ani si jumatate.

2004. O iubire ca un fulger: puternica si aprinsa, care i-a facut sot si sotie si au sperat ca ii va lega pe veci. Ce daca era ianuarie, ce daca erau minus cateva grade, ce daca lumea barfea pe la colturi fericirea lor si carcotasii incepusera deja sa le cronometreze mariajul. Acestea erau ultimele lucruri care contau pentru Adriana si Silviu. In aer plutetea doar emotia si focul artificiilor. Mai tare lumina parca flacara dragostei lor. Era sarbatoarea Adrianei si a lui Silviu Prigoana, care incepeau iar o noua viata - trup si suflet, unul pentru altul!

Adriana a devenit atunci sotia unui dintre cei mai vestiti miliardari romani. Era mandra, fericita dar si indragostita! A crezut ca si-a gasit sufletul pereche. Alfel nu ar fi imbracat rochia de poveste.

Inspirata de modelul american, Bahmu s-a intrecut pe sine. In doar trei saptamani a organizat propria nunta! Mirele a incercat sa isi ascunda pe sub mustata emotiile. Nu i-a prea iesit. L-au tradat cateva gesturi tandre.

A fost singura data cand celebrul Silviu Prigoana a tinut un minirecital in fata unei asistente intregi, aplaudat de toti. Bahmu a aruncat cu patima buchetul si a crezut atunci ca scapa, odata cu el, de toate problemele. Statutul de femeie casatorita i-a dat insa de furca mai mult decat si-a imaginat vreodata.De jumatate de an, lucrurile au inceput sa scartaie rau de tot intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.

"Avea accese de furie, cuvinte urate, multe lucruri. Mai ales, m-a deranjat cel mai tare, au existat episoade de violenta, inclusiv in fata copiilor si inclusiv cu copiii. Asta m-a indurerat cel mai rau pentru ca asa cum stiti, eu am pierdut un copil, am suferit enorm si sufar in continuare daca vad ca cineva imi raneste copilul", marturiseste Bamhu.Toate problemele lor conjugale, spune Adriana, au inceput dupa esecul in politica al sotului sau: "Probabil esecul din viata politica s-a rasfrant, de altfel, nu probabil, mai mult ca sigur esecul din viata politica s-a rasfrant asupra familiei. Eu n-am nicio vina ca el a pierdut alegerile. Eu am incercat sa-l ajut cat am putut. Am muncit in aceasta campanie electorala enorm de mult. I-am organizat concerte, manifestari si asa mai departe".

In ciuda tuturor necazurilor, Adriana n-a uitat sa zambeasca. Si chiar are un motiv bun! Acum locuieste intr-o vila cocheta in care copiii se simt chiar foarte bine.

GALERIA VIDEO, mai sus!

Recomandari