Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Bernie Ecclestone, magnatul din Formula1, s-a casatorit cu o brazilianca mai tanara cu 46 de ani decat el

Bernie Ecclestone, in varsta de 81 de ani, s-a casatorit cu o brazilianca mai tanara cu 46 de ani decat el. Administratorul drepurilor comerciale din Campionatul Mondial de Formula 1 si Fabiana Flosi si-au unit destinele in secret, intr-o cabana din Elvetia, relateaza Daily Mail.

Milionarul britanic si frumoasa brazilianca s-au logodit in luna aprilie. Ecclestone i-a oferit mult mai tinerei sale iubite un inel de logodna in valoare de 100.000 de lire sterline.

Cei doi formeaza un culu din 2009, cand s-au cunoscut la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, unde Fabana Flosi era prezenta in calitate de vicepresedinte de marketing. Dupa trei ani de relatie, Bernie Ecclestone si logodnica sa s-au casatorit in Elvetia, intr-o ceremonie care a avut loc in cabana de 23 de milioane de lire pe care o detine afaceristul in statiunea Gstaad.

Fiicele sale nu sunt prea incantate de noua lor mama vitrega, care le-ar putea fi mai degraba sora din punct de vedere al varstei. Astfel, ele nu au fost prezente la nunta tatalui lor.

Foto: hepta.ro

Recomandari