Antena Căutare

Betty, fata lui Florin Salam, prima poză în rochie de mireasă! Câţi bani i-a cerut tată pentru a-i cânta la nuntă: "Mi-a cerut cam mult"

Peste doar sapte luni, fata cea mare a lui Florin Salam va spune DA, in fata altarului, alaturi de iubitul ei, Cătălin Vişănescu. De curand, a fost făcută publică o poză de colecţie cu cei doi îmbrăcaţi ca in ziua nuntii.

Peste doar şapte luni, fata cea mare a lui Florin Salam va spune DA, în faţa altarului, alături de iubitul ei, Cătălin Vişănescu. De curând, a fost făcută publică o poză de colecţie cu cei doi îmbrăcaţi ca în ziua nunţii.

Pe 25 august, Betty şi Cătălin vor deveni soţ şi soţie în faţa unui ofiţer de stare civilă. Şi cine putea să le cânte la nuntă celor doi însurăței, dacă nu tatăl fetei: Florin Salam. Ba chiar, Betty a şi glumit pe această temă, spunând că i-a cerut mulţi bani pentru a momentul lui artistic

"Încă nu m-am gândit cine o să fie. Dar o să fie tată – îţi dai seama. Mi-a cerut cam mult, dar am trecut cu vederea", a glumit fiica lui Florin Salam.

Maria și Marcel Toader au divorțat! Artista a adus probe grele, în instanță, separarea fiind definitvă. Magistrații au p...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x