Antena Căutare

Cristian Pomohaci, căutat de mascaţi! Fostul preot riscă ani grei de închisoare. Ce acuzații i se aduc

Cristian Pomohaci este căutat de mascaţi! Fostul preot riscă ani grei de închisoare, după ce a ales să sfideze justiția română.

Cristian Pomohaci este căutat de mascaţi! Fostul preot riscă ani grei de închisoare, după ce a ales să sfideze justiția română.

Cristian Pomohaci este căutat de polițiști într-un dosar în care riscă ani grei de închisoare. Este vorba despre un dosar de evaziune fiscală, în care prejudiciul adus statului român se ridică undeva la 700 de mii de lei, constituit din mai multe fapte de evaziune fiscală.

Inițial, fostul preot, Cristian Pomohaci, și-a recunoscut aceste fapte, în speranța de a primi o sentință mai blândă din partea judecătorilor, ca mai apoi să își bată joc de justiția română, cerând de mai multe ori amânarea sentinței, invocând diverse motive și ignorând citațiile primite din partea judecătorilor.

În aceste momente, fostul preot, Cristian Pomohaci, este căutat de către mascați, pe numele său fiind emis un mandat de aducere, cu executare.

Sursa: Antena Stars

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x