Căutare Live

Gabi Balint s-a iubit cu sora Brigittei Sfat

Cu putin efort, Gabi Balint ar fi putut deveni "cumnat" cu Ilie Nastase.

Cristina Szeifert a fost prezentata la Un Show Pacatos ca sora Brigittei Sfat. Este vorba despre o blonda plina de voluptate, stabilita in Italia, dar care spera sa devina celebra in Romania.

Cristina Szeifert a povestit despre viata sa amoroasa cu vedete, laudandu-se cu o relatie de dragoste pasionala traita in compania lui Gabi Balint cu ceva ani in urma.

"Aveam un salon, acolo ne-am cunoscut, iar eu nici nu stiam cine este. Dar ne-am intalnit si am ajuns sa ne iubim. A fost o relatie frumoasa, am ramas prieteni, nu am decat cuvinte frumoase la adresa lui Gabi Balint", a spus Cristina Szeifert.

Cat despre motivele despartirii se pare ca ar fi fost vorba despre distanta. Gabi Balint era mereu pe drumuri, mereu in cantonamente, astfel ca sora Brigittei Sfat a decis sa puna capat unei legaturi ce ar fi devenit dificila.

Acum, Cristina Szeifert este tot singura si explica ca lipsa timpului liber o tine departe de barbati. Dar daca ar fi sa iubeasca din nou, ar trebui sa fie vorba de un barbat aproape perfect, mai frumos, mai destept si in special mai bogat ca ea.

VEZI GALERIE DE IMAGINI FIERBINTI MAI JOS!

Liviu Varciu despre sarcina lui DJ Harra: “Daca e cu mine, sa fie intr-un ceas bun”... Connect-R s-a imbolnavit de varsat de vant...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri