Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Madalina Ghenea si Gerard Butler, indragostiti lulea! Crezi ca le sta bine impreuna?

De cand a aparut alaturi de Leonardo DiCaprio, Madalina Ghenea este vanata in permanenta de paparazzi. Si nu le da motive sa se plictiseasca. Zilele trecute, romanca a fost surprinsa alaturi de Gerard Butler intr-un parc natural din Statele Unite. Asta chiar daca in primavara nega cu vehementa ca ar fi ceva intre ei.

Relaxati, zambitori si indragostiti. Asa apar Gerard Butler si Madalina Ghenea in fotografiile surprinse recent intr-un parc natural din Louisiana. Confirmarea vine chiar de la un apropiat al actorului. Potrivit acestuia, "eroul de la Termopile" este indragostit lulea de frumoasa romanca de 24 de ani.

Tanara, frumoasa, cu forme care ar face-o invidioasa si pe Afrodita, Madalina Ghenea este cotata drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. Una care i-ar fi picat cu tronc pana si faimosului Leonidas.

Primele zvonuri despre o posibila idila au aparut in mai, cand cei doi si-au facut aparitia pe covorul rosu de la Cannes, unde s-au fotografiat alturi de vedetele Antenei 1. De atunci, cel mai ravnit burlac de la Hollywood nu a mai avut ochi pentru alta femeie.

Model si actrita in Italia, Madalina Ghenea a atras atentia ziarelor de scandal anul trecut, cand a fost fotografiata alaturi de Leonardo DiCaprio. O relatie despre care frumoasa romanca a refuzat sa dea detalii. Exact ca si acum. De fiecare data a mentionat ca prefera sa tina viata intima departe de ochii curiosilor.

foto: Hepta.ro

Recomandari