Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Monica Gabor putea fi "Bond Girl"! Chinezul a refuzat!

Monica Gabor nu va deveni o "fata Bond", o sansa care ar fi putut sa ii aduca celebritatea la Hollywood. Aripile i-au fost taiate chiar de iubitul ei, Mr. Pink. Miliardarul chinez a venit si cu argumente: vrea ca iubita lui sa aiba o viata privata linistita. Iar pe Moni nu a deranjat-o, pentru ca are un viitor asigurat in afaceri.

Mr. Pink pare sa fi pus stapanire pe viata fostei doamne Columbeanu. Desi initial el a fost cel care a vrut sa o faca celebra pe Moni la Hollywood, acum tot el este cel care se razgandeste. Monica Gabor putea fi "Bond Girl", in seria "James Bond".

Chiar unul din cei mai buni prieteni ai cupului a venit cu sugestia, celebrul actor de Oscar Forest Whitaker. In timp, ideea a prins contur. Un nume sonor din industria filmului ar fi venit cu marea propunere. Mr. Pink, insa, a fost transant.

Iar Moni nu a parut deloc deranjata de gestul iubitului ei. Se pare ca noua poveste de dragoste a schimbat-o mult pe fosta doamna Columbeanu, care altadata ar fi ales celebritatea.

De curand, cei doi au fost impreuna la intanire de afaceri in Las Vegas. Au calatorit pana acolo intr-un avion Boeing de lux. Evident, pretul inchirierii a fost pe masura - de 80.000 de euro.

foto: a1.ro

Recomandari