Antena Căutare

VIDEO! Cearta pe case in familia Ciuculete! Baietii artistei, agresivi!

Doua case au reusit sa invrajbeasca familia Ilenei Ciuculete si sa declanseze un scandal monstru. Cei doi fii din mariajul anterior al artistei arunca acuzatii grave si declara ca nu se vor opri pana nu vor primi ce li se cuvine. Mugurel si Cristi spun ca mama lor s-a schimbat radical dupa ce Cornel Gales a luat-o de sotie.

Desi baietii sunt suparati foc pe mama lor, se pare ca Ileana Ciuculete le-a oferit celor doi fii doua case impozante intr-unul din cartierele centrale ale Municipiului Craiova.

Scandalul ar fi izbugnit in momentul in care Cornel Gales, tatal vitreg al baietilor, nu ar fi dorit sa treaca unul dintre imobile pe numele lui Mugurel, baiatul cel mare, in varsta de 37 ani.

Casa in care locuieste Mugurel si care este trecuta pe numele lui Cornel Gales are o suprafata de 100 mp, insemnand parterul si demisolul.

Cealalta locuinta, in care locuieste Cristi, baiatul mai mic al aristei, este trecuta pe numele lui Mugurel si are tot o suprafata de 100 mp.

Acest imobil este achizitionat de catre Ileana Ciuculete. Nu este o casa pricopsita ca cea a lui Mugurel, dar este in aceeasi curte.

Departe de scandalul "imobiliar", se pare ca au fost tensiuni extrem de mari in familia Ciuculete.

Cei doi sunt cunoscuti in intreaga Craiova drept "baieti rai", sustine Cornel Gales.


FOTO! Kevin Boateng, vacanta de vis cu Melissa Sata... VIDEO! Magda Catone, cu zambetul pe buze la botezul lui Armin Duban!...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x