Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

FOTO | Cătălin Rizea își sărbătorește ziua de naștere alături de Adda. "Macar de ziua lui să nu-l bați!". Ce i-a transmis soția la ceas aniversar

La mulți ani, Cătălin Rizea! Fost concurent la Asia Express și logodnic al Addei, Cătălin se bucură astăzi de iubirea tuturor apropiaților. Acesta mai adaugă o petală în floarea vârstei și trăiește din plin fiecare clipă alături de soție și de copil.

FOTO | Cătălin Rizea își sărbătorește ziua de naștere alături de Adda. "Macar de ziua lui sa nu-l bati!". Ce i-a transmis soția la ceas aniversar

Bărbat arătos, Cătălin nu își arată vârsta! Gurile apropiaților spun că ar împlini 33 de primăveri și trebuie să reunoaștem că acesta este splendid, iar alături de Adda formează un cuplu extraordinar. Iubirea lor a fost încununată cu un copil, fiul lor care le umple viețile de momentel unice.

Iubita sa soție, Adda, a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Participarea la Asia Express a adus în fața publicului și omul Adda, mai departe de artistul Adda.

Adda, fosta concurentă de la ”Asia Express”, apariție incendiară. Fanii au luat-o razna imediat: ”Ești incredibil de sexi!”

Tânăra artisă în vârstă de 28 de ani a făcut o postare pe facebook prin care își arată admirația față de soțul ei: ,,Iubireeeee, azi e ziua ta! La multi ani! Te iubesc! ❤️❤️❤️", a scris artista la o poză postată pe facebook.

Internauții s-au grăbit să îi ureze toate cele bune îndrăgitului Cătălin, ba chiar cineva a făcut o glumă: "Macar de ziua lui sa nu-l bati!", dar și alte urări de bine precum: ,,La mulți ani binecuvântați! Să vă bucurați unul de altul ani mulți și buni!", ,,La multi ani! Multa sănătate și fericire alături de cei dragi ție!"

Adda și Cătălin Rizea au participat în sezonul 3 la Aia Express! Când Adda și Cătălin au deschis cutia, vestea a fost una neașteptată: moneda a fost roșie, așa că cei doi au părăsit competiția Asia Express, sezonul 3, chiar în semifinală! În finală s-au luptata echipele Speak și Ștefania vs. Bontea și Fodor.

Drumul comorilor a fost câștigat de echipa Bontea și Fodor!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro