Detalii cutremurătoare despre artista Lucreția ”Lucky” Marinescu. A trăit din muzică și pentru muzică

 

Lucky Marinescu a trăit pentru muzică şi din muzică, a strălucit pe scenă ani la rând, a fost una dintre cele mai bune voci pe care le-a avut România, dar puţini sunt cei care ştiu că viaţa ei a fost un coşmar. 

Muzica românească este în doliu: „Azi a plecat una dintre cele mai mari artiste ale României”. Artista suferea de o boală necruțătoare!

„Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70 s-a stins din viaţă în dimineaţă zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. Lucreţia «Lucky» Marinescu s-a născut la 12 Iulie 1934 în oraşul Cahul, România, azi în Republica Moldova. O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, a transmis Lawrence Marinescu, din Statele Unite ale Americii.

Solista Lucky Marinescu a murit la vârsta de 83 de ani. A făcut furori în anii '60-'70, când a devenit una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Ba mai mult, a plecat în turnee în străinătate și a făcut furori la Paris, unde a impresionat cu piese precum "Ploaia și noi" sau "Țărăncuța".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe