Live acumFilm: Amnezie cu surprize
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Veste incendiară! Lidia Buble s-a întâlnit din nou cu Răzvan! "A fost un moment ciudat, erau emoționați"

Poate nimeni nu se aștepta la asta, dar Lidia și Răzvan s-au întâlnit din nou după DESPĂRȚIRE. Lidia a fost plecată o perioadă destul de lungă la părinți, iar acum a revenit la București pentru a-și continua proiectele muzicale. Revederea a fost inevitabilă

Veste incendiară! Lidia Buble s-a întâlnit din nou cu Răzvan! "A fost un moment ciudat, erau emoționați"

Săptămâna trecută cei doi au dat nas în nas la filmări. Atunci când Lidia lucra pentru noul său videoclip al piesei „Ochii ăia mari”, Răzvan, fostul ei patener de viață cu care a avut o relație de cinci ani de zile, și-a făcut apariția în scenă.

Ambii au fost extrem de emoționați și bucuroși de revedere.

Lidia Buble, surprinsă în compania unui alt bărbat. "Fără tine nu mai pot!" Artista postează imagini incendiare pe rețelele sociale

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse apropiate Lidiei, potrivit impact.ro.

📸 by me 😜

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia i-a spus ADIO lui Răzvan în urmă cu două luni

Mesajul de despărțire al lui Răzvan Simion

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasa, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion la momentul despărțirii, după care a șters mesajul de pe rețeaua de socializare.

Apariție incendiară! Lidia Buble și-a arătat formele sexy pe Instagram. Aceasta este cea mai obraznică poză a ei | FOTO

Lidia Buble, de cealaltă parte, a șters șters amintirea lui Răzvan Simion odată cu toate fotografiile pe care le avea cu prezentatorul TV. În plus, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul despărțirii de Răzvan Simion.

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: ”Aștept să vă vină vouă mintea la cap”

Lidia Buble nu vrea să își expună viața personală: „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, scria Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

Recomandari