Lidia Buble, surprinsă în compania unui alt bărbat. "Fără tine nu mai pot!" Artista postează imagini incendiare pe rețelele sociale

Moment neașteptat pentru fanii Lidiei Buble! Cântăreața s-a postat în compania unui alt bărbat și le-a încântat tuturor privirile cu imagini incendiare de la o zi la alta cu trupul ei! După despărțirea de Răzvan, vedeta a împânzit rețelele sociale cu multe fotografii în care își expune corpul sexy semn că nu se lasă dărâmată de problemele din viața personală.

Lidia Buble, surprinsă în compania unui alt bărbat. "Fără tine nu mai pot!" Artista postează imagini incendiare pe rețelele sociale

Lidia Buble nu mai e deloc tânăra timidă de la începutul carierei. Cântăreața a devenit din ce în ce mai îndrăzneață, iar dovadă sunt chiar fotografiile pe care le postează în ultima perioadă.

Despărțirea de Răzvan nu a fost pentru ea un capăt de țară. Lidia insistă mult pe cariera profesională și se ocupă de ea cu foarte mare atenție. La scurt timp după ce a cucerit topurile cu piesa „La Luna”alături de Jay Maly și Costi Ioniță, Lidia pregătește acum o nouă melodie care se numește „Ochii ăia mari”.

Artista filmează zilele acestea videoclipul pentru noua sa melodie!

Apariție provocatoare! Lidia Buble a reunțat la inhibiții și a făcut furori pe Instagram. 6 imagini în doar 24 de ore | FOTO

În drum spre locația în care urmează să se realizeze clipul, artista s-a filmat în mașină alături de hair stylistul ei, Cătălin Manolache, cu care, de altfel, are o relație de colaborare foarte bună. Cei doi au purtat și un dialog amuzant, redat în imaginile filmate și postate pe Instagram.

„Doamne, mai poți? Mai poți cu tine? Te mai suporți? Doar o viață avem”, îi spune Lidia Buble amicului și colaboratorului ei.

Acesta nu se lasă mai prejos și îi dă o replică imediat: „Sigur că da! Fără tine nu mai pot! Când ești bombă, ești bombă, ce mai… Tu ești cea mai bombă din lume”.

📸 by me 😜

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Mesajul de despărțire al lui Răzvan Simion

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasa, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion la momentul despărțirii, după care a șters mesajul de pe rețeaua de socializare.

Apariție incendiară! Lidia Buble și-a arătat formele sexy pe Instagram. Aceasta este cea mai obraznică poză a ei | FOTO

Lidia Buble, de cealaltă parte, a șters șters amintirea lui Răzvan Simion odată cu toate fotografiile pe care le avea cu prezentatorul TV. În plus, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul despărțirii de Răzvan Simion.

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: ”Aștept să vă vină vouă mintea la cap”

Lidia Buble nu vrea să își expună viața personală: „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, scria Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

Ultimele știri