Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

30 de ani de muzica, avere de 300 de milioane de dolari, scandaluri si controverse. Madonna implineste 55 de ani!

Madonna, supranumita si “regina muzicii pop”, implineste astazi 55 de ani. Cu o cariera de aproape 30 de ani si o avere fabuloasa de peste 300 de milioane de dolari, artista continua sa faca furori si sa ofere spectacole impresionante.

Madonna, care s-a nascut in 1958, in Michigan, si-a lansat albumul de debut in 1983, iar trei piese de pe acesta au ajuns in “Top 20” in SUA. Ea a devenit faimoasa dupa ce a interpretat melodia “Like a Virgin”, la MTV Video Music Awards.

Ulterior, a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti si bine vanduti artisti din ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei sale, artista a fost in opt turnee, dintre care Confessions Tour (2006) a fost cel mai bine vandut si, in acelasi timp, a castigat si premiul Grammy pentru „Best Long Form Music Video”.

Madonna este considerata una dintre cele mai mari figuri din istoria muzicii. In plus, in clasamentrul VH1 "Cele mai importante 100 de femei din muzica”, artista pop a ocupat prima pozitie

Dupa 30 de ani de cariera, ea continua sa ocupe paginile ziarelor. In aceasta saptamana, a fost in atentia publicului, datorita participarii la Festivalul de Muzica Clasica din Franta. Ea si-a facut aparitia la bratul iubitului sau de doar 22 de ani si, in acelasi timp, a socat audienta purtand un aparat dentar incrustat cu 24 de diamante.

De-a lungul timpului, Madonna a a fost implicata in numeroase scandaluri legate de credinta sa, de filme exhibitioniste, poze indecente sau bisexualitate.

FOTO: Hepta

Recomandari