A renunţat la muzică pentru a se face femeie "de casă"! Îţi mai aminteşti de Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy? Iată cum arată acum

Cristina Rus a renunțat la cariera de cântăreață de când s-a căsătorit cu un milionar celebru. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedete într-un magazin de cosmetice.

Cristina Rus a renunțat la cariera de cântăreață de când s-a căsătorit cu un milionar celebru. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedete într-un magazin de cosmetice.

Cristina Rus a ales să pună cariera pe locul doi și să se dedice vieții de familie. cu toate acestea, pare-se, alegerea ei nu a fost, neapărat, una rea, ea bucurându-se din plin de momentele pe care viața liniștită i le oferă.

Astfel, frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în timp ce se bucura din plin de statutul de soție de milionar. Mai exact, îmbrăcată impecabil, machiată perfect, Cristina Rus a mers la un magazin de cosmetice, loc în care a petrecut mai multe zeci de minute interesându-se de fiecare produs în parte.

Și, evident, a cumpărat suficient de multe produse încât, la un moment dat, să apară chiar managerul magazinului și să stea de vorbă cu ea, iar apoi să o salute, respectuos, și să o conducă până la ieșire, cu zâmbetul pe buze.

Ultimele știri