Căutare Live

Actorul celebru, găsit mort în casă. Tânărul avea doar 30 de ani

Actorul japonez Haruma Miura, cunoscut din filmele „Attack on Titan” şi „Kimi ni Todoke”, a murit la vârsta de 30 de ani, iar autorităţile bănuiesc că el s-a sinucis.

El a fost găsit sâmbătă în casa lui din Tokyo şi decesul a fost declarat la spital. Anchetatorii sunt de părere că Miura s-a sinucis, însă cauza morţii nu a fost confirmată oficial, potrivit The Hollywood Reporter.

Haruma Miura şi-a început cariera în 1997, în televiziune, iar primul rol principal l-a primit în 2006, în filmul „Catch a Wave”. A mai jucat în „Kimi ni Todoke” (2010), „Tokyo Park” (2011), două filme „Attack on Titan” şi „Little Nights, Little Love” (2019).

Pentru rolul din „The Fighter Pilot”, el a primit în 2013 o nominalizare la premiile Academiei japoneze de film.

Miura era şi actor de teatru. Între altele, a jucat în adaptarea „Kinky Boots”, în 2016, rol care i-a adus Haruko Sugimara Award.

Recent, şi-a început cariera muzicală. Anul trecut a lansat single-ul „Fight For Your Heart”.

Cel mai recent proiect al lui, „The Confidence Man JP: The Movie 2”, va fi lansat în Japonia pe 23 iulie.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri