Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Îți mai aduci aminte cum arăta Adda când era însărcinată? |Galerie foto

Adda și Cătălin formează un cuplu de mai bine de patru ani. Cei doi sunt un cuplu frumos,iar în ciuda divergențelor pe care le-au afișat uneori în timpul filmărilor pentru Asia Express se pare că cei doi se iubesc enorm și se înțeleg de minune, formând o familie frumoasă.

Adda, în perioada sarcinii (2016)

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în 2016 și au împreună un băiețel de aproximativ 3 ani.

Cătălin Rizea, soțul Addei este și impresarul artistei. Cei doi formează împreună un cuplu frumos și în ciuda divergențelor apărute pe parcursul filmărilor pentru Asia Express, cei doi se înțeleg de minune, se iubesc enorm iar împreună au o minune de copil.

Ce gest a făcu Adda imediat după întoarcerea acasă din Asia Express

În anul 2016, în perioada când artista era însărcinată, a postat numeroase fotografii cu burtica de gravidă.

"Astept de cateva luni sa impart cu voi bucuria din sufletul meu! O sa fiu mamicaaaa!" ❤️❤️❤️,scria Adda în 2016, la descrierea acestei fotografii, împărtășind bucuria cu fanii ei, pe rețelele de socializare.

Reacțiile fanilor au fost extrem de pozitive, admirând-o și felicitând-o pentru sarcină, printr-un număr foarte mare de mesaje pe rețelele de socializare ale artistei.

Fotografiile cu Adda, de când era gravidă încă fac deliciul publicului, astfel că v-am pregătit o galerie foto, cu Adda din perioada când era însărcinată.

"Mai grasi ca noi nu exista!", scria artista la descrierea unei fotografii, în care apărea cu burtică.

"Adda, vei fi o mămică minunată", scriau fanii ei la momentul respectiv, și au avut într-adevăr dreptate.

Adda nu doar că este o mămică minunată, ea este și foarte iubitoare, iar faptul că Alexandru, fiul ei i-a lipsit enorm în timpul filmărilor a fost evident din reacțiile pe care artista le avea ori de câte ori venea vorba despre fiul ei. Vedeta își stăpânea cu greu emoțiile și dorul, fiind departe de el.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro