Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tensiune mare și nervi în trafic. Adda și Cătălin Rizea, conflict în cuplu. Soțul artistei și-a ”încasat-o” rău. De la ce a pornit totul | Video

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea au revenit în atenția tuturor. Nu oricum, ci în stilul caracteristic, realizând un mic ”scandal”.

Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea au avut un nou conflict de cuplu, de data aceasta, în trafic. Soțul și-a încasat-o rău de tot de la artistă.

Artista și tatăl copilului ei, foști concurenți ai emisiunii ”Asia Express”, au ajuns virali după ce în cadrul competiței au jucat rolurile principale, atunci când era vorba de vreo ceartă.

Oana Roman nu poate merge pe litoralul românesc. Motivul este greu de imaginat: ”Sunt prea săracă”

Tensiune mare și nervi în trafic. Adda și Cătălin Rizea, conflict în cuplu. Soțul artistei și-a ”încasat-o” rău. De la ce a pornit totul | Video

Ei bine, pentru imaginile difuzate la Antena 1, Adda a fost extrem de criticată, însă ea și soțul au arătat că se iubesc la nebunie și că certurile sunt la ordinea zilei, dar care trec imediat.

Adda și Cătălin Rizea, conflict de cuplu, în trafic

Pentru că încă de la ieșirea din emisiunea ”Asia Express”, cei doi au făcut tot felul de glume chiar pe seama lor și a ce se spune în mediul online, acum Adda și Cătălin continuă.

Seria ”conflictelor” dintre cei doi continuă, iar acum artista și soțul ne-au amuzat copios cu un nou clip în care se iau la ”ceartă”.

Motivul ar fi fost că Adda nu și-ar fi găsit peria de păr, dar, stați liniștiți, totul este doar un pamflet.

Andreea Bănică, prinsă de polițiști în timp ce făcea amor într-un loc public! Cântăreața oferă detalii picante fanilor săi

Ce-i drept, totul le-a ieșit extrem de bine și fanii s-au amuzat copios, drept dovadă în doar câteva minute clipul a adunat mii de like-uri.

Cele câteva secunde în care Cătălin este lovit cu orice prinde Adda la mână a făcut deliciul internetului, iar acum vă arătăm imaginile și dumneavoastră.

Recomandari