Căutare Live

Adele i-a spus "Hello" lui PSY şi i-a furat coroana! Clipul ei a strâns un miliard de afișări în timp record pe YouTube!

Recent, recordul deținut de sud-coreanul PSY cu piesa "Gangnam Style", care a fost vizionat de un miliard de ori în 159 de zile de la postarea pe YouTube, a fost spulberat.

Recent, recordul deținut de sud-coreanul PSY cu piesa "Gangnam Style", care a fost vizionat de un miliard de ori în 159 de zile de la postarea pe YouTube, a fost spulberat.

Performanța a fost realizată de britanica Adele, cu melodia ''Hello''. Butonul de play pentru această compoziție a fost apăsat de un miliard de ori în doar primele 88 de zile de la încărcarea clipului pe faimosul site de video-sharing.

În prima zi de când a fost prezent pe YouTube, adică 22 octombrie 2015, hitul ''Hello'' a fost vizionat de 36 milioane de ori, ceea ce în sine a reprezentat un record pentru un clip al canalului Vevo. Un record care însă nu a rezistat mult, fiind depășit, la 10 ianuarie 2016, de video-clipul răposatului David Bowie, intitulat ''Lazarus''.

Piesa ''Hello'' a putut fi descărcată digital începând cu 23 octombrie 2015, sub formă digitală. A fost lansată de casa de discuri XL Recordings și face parte din cel de-al treilea album de studio al interpretei Adele, intitulat ''25''. Cântecul a fost scris de Adele împreună cu producătorul Greg Kurstin. Stilistic, ''Hello'' este considerată o baladă de pian cu influențe soul.

Mirela Boureanu Vaida, criză de nervi în direct! Concurenții, pedepsiți aspru de prezentatoare, după ce s-au certat... Matteo a scăpat pe viaţă de amenzile de circulaţie! Poliţia Română îl favorizează, chiar dacă el vrea să devină "hi...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri