Căutare Live

Adevărul despre corpul lui Gabriela Cristea în costum de baie. Cum arată prezentatoarea TV fără Photoshop sau editări

Gabriela Cristea a ales să fie cât se poate de naturală într-o fotografie în care apare în costum de baie, fără retușuri sau editări.

Adevărul despre corpul Gabrielei Cristea în costum de baie. Cum arată prezentatoarea TV fără Photoshop sau editări

instagram/bygabrielacristea/

Gabriela Cristea, frumoasa prezentatoare TV care nu își arată vârsta, s-a fotografiat în costum de baie pentru cei 190 mii de fani de pe Instagram. În mai multe postări, Gabriela promovează ideea de naturalețe, încurajându-le pe femei să se simtă încrezătoare chiar și atunci când nu poartă machiaj.

Neata! #bygabrielacristea

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Gabriela și-a obișnuit deja fanii cu poze în care ea apare fără machiaj, simțindu-se foarte confortabil să își arate frumusețea naturală. De această dată, ea i-a surprins cu o fotografie în costum de baie, fără retușuri și editări.

Frumoasa brunetă, mamă a doi copii, este mai în formă ca oricând, etalându-și silueta în costum de baie format dintr-o singură piesă. Gabriela își pune în evidență formele voluptoase cu un costum de baie negru și poartă un kaftan de culoare roșie, cu impremeuri florale.

Eu...plina de calitati si defecte, incercand sa fac totul asa cum ma taie pe mine capul, in stilul meu, fara sa imi pese sau sa ma afrcteze ce zic cei din jurul meu. Eu, cand grasa, cand subtire, cand sus, cand la pamant, cand adordabila, cand rece ca o stanca. Si tot eu, prietenul meu dar si dusmanul meu, plina de iubire, infranta de iubire, dar cu inima intreaga, gata sa strabat orice cale. Am daruit si am primit, mi-am invata lectiile, am cazut in genunchii de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atatea ori ca pasarea Pheonix, am strabatut carari folositoare, dar m-am si pierdut in labirinturi inutile. Eu, copila naiva, femeie, iubita, sotie, mama...eu, forta universului. Asa sunt eu...pentru ca Dumnezeu ma iubeste! #bygabrielacristea

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Frumoasa Gabriela a însoțit poza de o descriere care poate inspira multe femei:

“Eu...plina de calitati si defecte, incercand sa fac totul asa cum ma taie pe mine capul, in stilul meu, fara sa imi pese sau sa ma afrcteze ce zic cei din jurul meu. Eu, cand grasa, cand subtire, cand sus, cand la pamant, cand adordabila, cand rece ca o stanca. Si tot eu, prietenul meu dar si dusmanul meu, plina de iubire, infranta de iubire, dar cu inima intreaga, gata sa strabat orice cale. Am daruit si am primit, mi-am invata lectiile, am cazut in genunchii de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atatea ori ca pasarea Pheonix, am strabatut carari folositoare, dar m-am si pierdut in labirinturi inutile. Eu, copila naiva, femeie, iubita, sotie, mama...eu, forta universului. Asa sunt eu...pentru ca Dumnezeu ma iubeste!”

Feli a fost cerută în căsătorie și a spus DA. Vedeta este în culmea fericirii... Andreea Bălan, primele declarații despre logodnă: "Sunt o femeie fericită"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri