Căutare Live

La mulți ani, Alexandru Arșinel! Maestrul împlinește 81 de ani! Mărturisiri despre cele mai emoționante momente din viața marelui actor! "Am început să plâng în hohote și nu reușeam să îmi revin" |VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti români împlineşte astăzi 81 de ani. Şase decenii a fost pe scenă şi i-a încântat pe români cu spectacolele sale. Şi promite că nu se opreşte aici.

Alexandru Arşinel, actorul care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi-a sărbătorit fiecare zi de naştere pe scena teatrului, locul unde se simte întotdeauna acasă.

Celia, cerută în căsătorie pentru a doua oară și nu oriunde, ci la Taj Mahal! |Video

Invitat în platoul de la Antena 3, marele artist a povestit despre cum se simte, dar si cum a trecut prin viață peste lucrurile mai puțin plăcute. Cu zâmbetul pe buze, ășa explica marele amestru că a depășit momentele neplăcute.

Bodo, mărturisiri extrem de emoționante! Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii! |Video

Cel mai emoționant moment pentru artist , a fost întâlnirea cu mama sa, dupa ce a dat examen la INstitutul de Teatru, unde fusese admis. Nu spera ca va reuși, dupa eșecul de la Iași, unde picase examenul de admitere de la Facultatea de Construcții.

Actorul Cosmin Seleși lansează o campanie de susținere a brandurilor românești intitulată #influencerpentruRomania

NIci prin gând nu-i trecea dupa acest eșec că va fi admis la București la Teatru, unde concurența era extrem de mare.

Cel mai emoționant moment din viața actorului a fost când s-a întors acasa de la București, dupa ce fusese admis la facultate. Întâlnirea cu mama sa nu o va uita niciodată

"M-am dus în dormitorul mamei, ea dormea si am trezit-o si ea m-a întrebat daca am intrat. Atunci am pufnit în plâns. Am început să plâng în hohote ca nu reușeam să îmi mai revin."

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express" pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

Hotărârea de inscriere la Institutul de Teatru a venit spontan, povestește maestrul.

"Mi-a venit deocata asa mi-a trecut prin cap ca vreau să dau la Institut, eram figurant la Teatrul din Iasi, de câteva luni, si i-am văzut pe toți ca se pregătesc pentru Institutul de Teatru si așa m-am înregimentat la sirul asta nesfârșit de copii care dădeau la Teatru."

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Maestrul Arșinel asteaptă să revină pe scenă de îndată ce teatrele se vor redeschide.

Urmăriți interviul de excepție cu maestrul Alexandru Arșinel, realizat la Antena 3.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri