Căutare Live

Actorul Cosmin Seleși lansează o campanie de susținere a brandurilor românești intitulată #influencerpentruRomania

Fiecare român este un influencer, iar actorul și prezentatorul de televiziune, Cosmin Seleși, vrea să folosească această calitate pentru a susține brandurile autohtone.

Actorul Cosmin Seleși lansează o campanie de susținere a brandurilor românești intitulată #influencerpentruRomania

Într-o campanie lansată astăzi, pe conturile sale de socializare, acesta își îndeamnă cei peste 100.000 de prieteni virtuali să devină #influencerpentruRomânia.

Sofia Vicoveanca şi Cosmin Seleşi se alãturã campaniei Ajut eu!

Campania presupune ca fiecare persoană să aleagă un brand românesc pe care vrea să îl susțină pentru a depăși situația economică dificilă, apoi să îl promoveze. Prin hashtag-ul campaniei și un tag dat paginilor de Facebook/Cosminselesiactor sau Instagram/Cosminselesioficial, vedeta TV va identifica brandurile preferate de comunitatea sa și va promova, gratuit, 20 dintre ele.

Cosmin Seleși își face emisiune pe YouTube! Primul invitata va fi Romică Țociu

“Toți avem opinii și influențăm cel puțin o persoană din jurul nostru să adopte măcar o idee de a noastră. Dacă nu știați asta, întrebați românii despre politică, sport și cine merită să câștige Asia Express!”, spune Cosmin Seleși, care a fost unul dintre participanții la reality show-ul difuzat pe Antena 1.

Bella Santiago, Diana Matei, Cezar Ouatu & Șerban Copoț si Alex & Monica Anghel se luptă pentru trofeul Te cunosc de undeva!

Actorul este hotărât să sprijine cât mai multe branduri autohtone să treacă peste perioada mai dificilă în care mulți dintre ei nu au putut să își vândă produsele. Printr-un efort comun cu publicul său, Cosmin Seleși va promova cât mai multe afaceri românești atât pe rețelele de socializare, cât și cu ajutorul partenerilor media pe care dorește să îi atragă în campanie.

“Mesajul campaniei #influencerpentruRomania își dorește să fie următorul: Dacă ești un brand care și-a respectat publicul, dar treci printr-o perioadă dificilă, nu este nevoie să investești bugete în promovare. Pentru prima dată, comunitatea ta ar putea să te răsplătească, fiecare dintre consumatori devenind un micro influencer. Eu voi fi acolo să îi susțin prin propriile medii de socializare”, mai spune actorul.

Marylin Monroe și Jane Rusell vin special pentru juratul Cristi Iacob în semifinala „Te cunosc de undeva!”

Cosmin Seleși a devenit partenerul de discuție al celor 70.000 de oameni de pe contul de Instagram și a 61.000 de oameni pe Facebook. În total, peste 100.000 de prieteni virtuali știu ce mănâncă și cu ce se ocupă în fiecare zi atunci când nu îl văd la televizor.

“Cred că asta mă transformă în influencer. Iar fiecare dintre cei care mă urmăresc au devenit influenceri la rândul lor. Am hotărât să folosesc super puterea mea și a publicului meu de a influența oameni într-o campanie cu scop : vrem să ajutăm brandurile românești să reziste crizei provocate de covid și altor crize care se mai anunță. Dacă îți place un brand românesc pe care vrei să îl vezi în continuare pe piață, fă ceva în privința asta! Da, tu, influencer-ule cu 200 sau cu 2000 de prieteni! Nu contează câți ai, trebuie doar să știi că ai puterea de a influența păreri. Începi cu familia și puneți de hârtie ce v-a plăcut la românii din jurul vostru și susține-i! Eu am să te ajut!”, a scris vedeta tv într-o postare pe pagina de Instagram.

Ce s-a întâmplat la „iUmor”, ediția opt. Acrobații uluitoare, niște purceluși muzicali, un roast vampiric, un rap battle și un bunic pictor fără haine!

Citește și
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Colaj cu Zanni și Alex Velea
Alex Velea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: „Se poate vindeca singur”
Alex Velea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: „Se poate vindeca singur”
Mai multe articole

Campania va dura 2 luni, timp în care Cosmin Seleși va realiza o listă cu brandurile românești pe care publicul său le propune și va selecta o parte dintre ele pentru a le dedica postări speciale pe conturile de socializare.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri