Alin Oprea și iubita lui s-ar fi logodit, după doi ani de relație. Fanii i-au felicitat, dar un gest i-a debusolat

Alin Oprea și partenera lui s-ar fi logodit, a scris Libertatea. Pe Facebook, mesajele de felicitare ale fanilor au curs, însă un gest i-a debusolat, la un moment dat.

Alin Oprea și iubita lui, Medana, s-ar fi logodit, după doi ani de relație

Antena1

Alin Oprea și iubita lui, Medana, s-ar fi logodit, a scris Libertatea, ilustrând acest fapt cu câteva capturi foto, în momentul când solistul de la Talisman a schimbat statusul pe Facebook, menționând că s-a logodit.

Alin Oprea și iubita lui s-ar fi logodit, după doi ani de relație. Fanii i-au felicitat pe Facebook, dar un gest i-a debusolat

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au o relație de doi ani. El i-a făcut o surpriză de proporții anul acesta, de 8 martie, când i-a dăruit 1.500 de trandafiri. "Ea a reușit să mă facă din nou să mă simt important pentru mine (...), mi-a redat încrederea în mine și în viață. (...) Nu-mi doresc cu ardoare acum copii, dar dacă vor veni, să fie primiți", a declarat acesta la Antena Stars.

Iar acum, cei doi ar fi decis și să se căsătorească. Anunțul ar fi fost făcut pe conturile lor de socializare, acolo unde Alin Oprea și-ar fi schimbat statusul, așa cum a relatat Libertatea, ilustrând cu aceste capturi foto, iar cei apropiați și fanii le-au transmis mesaje prin care i-au felicitat. "Să fie într-un ceas bun, felicitări!", a scris cineva, "La mulți, mulți ani împreună, frumoși și sănătoși. Fiți fericiți și nu puneți la suflet răutățile. Gura lumii nu o închide nimeni niciodată".

Atât că Alin Oprea a schimbat din nou statusul de pe Facebook, care indică în momentul de față că acesta este "Doar într-o relație" și atât, însă mesajele de felicitare încă apar, fiind postate recent, de o zi sau chiar mai recent de atât.

Alin Oprea ar fi rămas fără averea de un milion de euro, după divorțul de Larisa

Alin Oprea a avut o relație foarte lungă, cu Larisa, cu care a trecut printr-un divorț scandalos, cu acuzații de infidelitate din partea fostei soții. El a declarat, de altfel, la Xtra Night Show: "Știa de un an de zile că am pe cineva. Nu accept acest șantaj". Cei doi s-au despărțit, după mai bine de două decenii petrecute împreună.

În primăvara lui 1999, trupa Talisman era pe val. Tot atunci a avut loc nunta lui Alin Oprea cu Larisa. Acesta a cunoscut-o în 1997, după un concert la Buzău, chiar a doua zi după lansarea hit-ului "Atât de singur". A văzut-o în public, a plăcut-o, a invitat-o la un film și la restaurant. La un an și ceva de la prima întâlnire, Alin a decis să se căsătorească cu Larisa. Pe 24 aprilie 1999, la Primăria Sectorului 1, Alin Oprea se căsătorea și spera ca va fi pentru toată viața, însă destinul le-a separat drumurile după 22 de ani de mariaj. Ei au doi copii împreună.

Solistul trupei "Talisman" și-a găsit apoi fericirea în brațele Medanei, despre care a declarat că a fost cel mai mare sprijin al lui.

Alin Oprea, falit după divorțul de Larisa: "Va trebui să câștig niște sume de bani"

Alin Oprea a luat viaţa de la zero, chiar dacă nu i-a fost deloc uşor. Dar şocul cel mare l-a avut atunci când a lăsat totul în urmă şi, după ani întregi de muncă, a ajuns să se mute cu chirie.

Medana, cea cu care s-ar fi logodit acum, ar fi fost cea care l-a salvat și l-a ajutat să depășească perioada grea. Pe Facebook, aceasta pare foarte mândră de toate realizările lui. A postat, recent, un filmuleț cu Alin Oprea, cu mesajul: "Un Talisman renăscut din propria-i cenușă. Mândră și bucuroasă de această revenire a lui atât de spectaculoasă pe toate planurile. Dovada cea mai clară că Dumnezeu e mereu alături de oamenii buni. (Localul era plin iar oamenii stăteau afară în stradă pt a-l asculta. O valoare rămâne mereu o valoare, indiferent de provocările vieții)."

Ultimele știri