Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Alina Ceușan, probleme cu Poliția din cauza sarcinii. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la Asia Express: „Mă uimește”

Alina Ceușan a avut probleme cu Poliția în urmă cu puțin timp, iar asta din cauza faptului că vedeta nu mai poate purta centura de siguranță în mașină. 

Alina Ceușan

Instagram/ Alina Ceușan

Alina Ceușan a fost la un pas să fie amendată de către oamenii legii.

Vedeta nu a mai putut să poarte centură la volan din cauza că o deranja foarte tare, motiv pentru care la un control de rutină al poliției aceasta a fost la un pas de o amendă uriașă.

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș dori sa ia tot ce-i mai bun de la el”

Oamenii legi au pus-o pe vedetă să certifice faptul că este însărcinată, iar aceasta situație a făcut-o pe vedetă să se amuze tare, dat fiind faptul că e aproape de termenul la care trebuie să nască.

Fosta concurentă la Asia Express a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii și a povestit prin care a trecut.

'Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri? Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Purtați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la nivelul la care îmi deranjează burtica…(toată problema a fost, de fapt, în realitate)', a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: "A fost cel mai greu, am avut anumite momente de confuzie, vulnerabilitate"

Recomandari