Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alina Sorescu, în lacrimi după o discuţie aprinsă cu soţul ei

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, după o discuţie aprinsă cu soţul ei. E concluzia jurnaliştilor de la Click, care au surprins un schimb de replici între cei doi. S-a întâmplat în maşină, pe marginea unei şosele. Soţul ei le-a explicat jurnaliştilor că nu a fost nicio ceartă între ei, iar Alina e pur şi simplu foarte stresată şi are nevoie de o vacanţă.

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, după o discuţie aprinsă cu soţul ei. E concluzia jurnaliştilor de la Click, care au surprins un schimb de replici între cei doi. S-a întâmplat în maşină, pe marginea unei şosele.

Soţul ei le-a explicat jurnaliştilor că nu a fost nicio ceartă între ei, iar Alina e pur şi simplu foarte stresată şi are nevoie de o vacanţă.

Alexandru Ciucu a oprit pe marginea drumului şi a aşteptat ca artista să se liniştească. După ce Alina şi-a şters lacrimile cu o batistă, cei doi şi-au continuat drumul.

„Nu ne-am mai certat de nici nu mai ştiu când. Acum abia aşteptăm să plecăm singuri în vacanţă, dar, înainte, trebuie să o înţărcăm pe cea mică. Nu mai e mult, dar aşteptăm acordul medicului. O să plecăm într-o ţară cu plajă, ăsta va fi un concediu în doi, doar de odihnă, de relaxare totală. Sper să stăm măcar o săptămână", a declarat Alexandru.

Recomandari