Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Baby din „Dirty Dancing” este de nerecunoscut, la peste 30 de ani de la premiera filmului! Operațiile estetice i-au distrus chipul! FOTO

Actrița Jennifer Grey care a interpretat-o pe Frances „Baby" Houseman în „Dirty Dancing”, este de nerecunoscut, la 32 de ani de la premiera filmului.

Jennifer Grey.

Jennifer Grey, în vârstă de 59 de ani, a declarat că o operație estetică i-a distrus chipul, făcând-o de nerecunoscut.

„Am intrat în sala de operații o celebritate și am ieșit o anonimă. De acum, voi fi întotdeauna această actriță care a fot cândva celebră, dar pe care nimeni nu o mai recunoaște, din cauza unei intervenții dezastruoase la nas”, a spus ea, într-un interviu.

Jennifer Grey a dezvăluit recent secrete de pe platourile de filmare pentru „Dirty Dancing', spunând că cea mai memorabilă scenă din film, cea cu ea și Patrick Swayze dansând, a fost realizată în momente extrem de dificile, deoarece el avea dureri foarte mari, suferind o accidentare la un genunchi.

Baby din „Dirty Dancing” este de nerecunoscut, la peste 30 de ani de la premiera filmului! Operațiile estetice i-au distrus chipul! FOTO

După relaţii cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos, actriţa s-a căsătorit în 2001 cu actorul şi directorul Clark Gregg, cu care are o fată.

Patrick Swayze, partenerul ei din filmul „Dirty Dancing”, a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic.

Recomandari