Bianca Drăgușanu s-a dat în sfârșit de gol! Vedeta a scos la iveală detalii fierbinți din viața ei!

Destul de scumpă la vedere, de când s-a făcut fată de casă şi de când ar purta în pântece copilul lui Victor, Bianca Drăguşanu şi-a şocat fanii cu o apariţie în care părea total trasformată şi nu doar fizic.

Destul de scumpă la vedere, de când s-a făcut fată de casă şi de când ar purta în pântece copilul lui Victor, Bianca Drăguşanu şi-a şocat fanii cu o apariţie în care părea total trasformată şi nu doar fizic.

Bianca și Victor par Slav par că trăiesc din nou o poveste de dragoste ca în filme. Nu prea mai vor să vorbească despre asta, dar Bianca mai scapă mici detalii picante.

Cei doi par că sunt extrem de fericiți

„Noi avem o viaţă de cuplu normală, locuim împreună, adicpă am trecut prin testul ăsta al actelor, nu ştiu dacă ar mai avea sens să facem ceva de genul. Noi am fost căsătoriţi. Suntem ca o familie adică suntem alături unul de celălalt. Ne trezim împreună, ne culcăm împreună, avem activitaţi împreună”

Prima imagine, prima confirmare! Bianca Drăgușanu, fotografia în care își ține mâna pe burtica de gravidă!

Minunea nu a ţinut totuşi prea mult. Bianca nu a mărturisit deschis că e însărcinată şi că peste câteva luni îşi va ţine bebeluşul în braţe. Nu a spus răspicat, dar ne-a dat indicii.

Ce detalii fierbinți a scos la iveală vedeta poți afla în clipul video de mai sus!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri