Căutare Live

Brad Pitt a refuzat să apară public după anunțul divorțului de Angelina Jolie. Ce se întâmplă cu actorul?

Brad Pitt, aflat în plin divorț de Angelina Jolie, a anulat apariția la vizionarea de miercuri a documentarului lui Terrence Malick, ''Voyage of Time'', invocând faptul că în această perioadă se concentrează pe ''situația familială'', informează AFP.

Hepta

Brad Pitt, aflat în plin divorț de Angelina Jolie, a anulat apariția la vizionarea de miercuri a documentarului lui Terrence Malick, ''Voyage of Time'', invocând faptul că în această perioadă se concentrează pe ''situația familială'', informează AFP, citată de Agerpres.

Actorul în vârstă de 52 de ani, unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, trebuia să ia parte la premiera de la Centrul californian de Științe din Los Angeles pentru a urmări o peliculă de 40 de minute despre originea lumii, pe care apare vocea sa, alături de cea a actriței Cate Blanchett.

''Voyage of Time'' este un film (...) experimental incredibil și unic pentru copii și familiile lor, care povestește originea timpurilor. Sunt foarte recunoscător să fac parte dintr-un proiect atât de fascinant și educativ, însă în acest moment mă concentrez pe situația mea familială'', a transmis vedeta într-un comunicat.

Pitt a mai colaborat cu Terrence Malick la ''The tree of life'', în care a interpretat rolul unui tată violent.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a cerut divorțul de Pitt la 19 septembrie, invocând diferende ireconciliabile și a cerut custodia celor șase copii ai cuplului. Cei doi sunt căsătoriți de doi ani, însă au o relație din 2004.

Bonă din Moldova pentru copiii Mirelei Boureanu Vaida: „Am găsit o moldoveancă de-a mea, rătăcită prin București!”... Antonia, dezvăluiri incendiare despre prima iubire! "Păi să vă spun cum a fost. Ne-a prins maică-sa. Mi-a fost o ru...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri