Antena Căutare

Carmen Grebenișan are coronavirus! Simptomele au apărut, în ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express

Carmen Grebenișan și iubitul său au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus! Vedeta a făcut public anunțul chiar din prima clipă când s-a simțit rău și între timp a venit și rezultatul testului

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express, are coronavirus! Simptomele au apărut, în ce stare se află acum vedeta

"Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri și suntem norocoși că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul nu tușim. Mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!", spune Carmen.

"Update, mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă. Da, nara dreaptă nu mai funcționează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu știu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mișto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situația asta, nu? Vedem ce o fi!", spune Carmen pe Instagram

Primele simptome ale coronavirusului

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură. Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pentru COVID-19.

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate. Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare. Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome”, a mărturisit Carmen înainte de a face testul, potrivit Unica.ro.

Carmen Grebenișan se mărită

După ce a încheiat capitolul Asia Express, s-a încheita și fosta relație. La scurt timp, sexy-bloggerița a fost cerută în căsătorie de actualul iubit, Alex Militaru. Vloggerița i-a răspund ”DA” din tot sufletul iubitului său, iar acum, cei doi se pregătesc de marele pas: "Total neașteptat: AHH DA", a scris Carmen pe Facebook.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie pe 28 august 2020 și nu a ezitat niciun moment să zică "DA" din tot sufletul.

Caremen Grebenișan a fost cerută în căsătorie la Cluj, chiar acasă la prietena sa Alina Ceușan. Cererea în căsătorie a fost una cu totul specială, iar complice a fost chiar buna ei prietenă.

Vulpița a părăsit Blăgeștiul și se întoarce la București! Motivul pentru care a plecat val-vârtej din casa conjugală... O mai recunoști? Imagini rare cu Delia din copilărie. Nimeni niciodată nu a mai văzut-o așa...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x