Antena Căutare

Cătălin Botezatu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din perioada în care a fost în închisoare!

Prietenul familiei Borcea, Cătălin Botezatu a primit cu stupefacţie vestea arestării omului de afaceri. Designerul a retrăit parcă momentele de groază prin care a trecut atunci când a fost şi el după gratii.

Prietenul familiei Borcea, Cătălin Botezatu a primit cu stupefacţie vestea arestării omului de afaceri. Designerul a retrăit parcă momentele de groază prin care a trecut atunci când a fost şi el după gratii.

”Omul acum e la necaz, la un mare necaz, mai mare ca ăsta nici nu cred că se poate. Chiar m-am întristat acum. Numai când mă gândesc la toate lucrurile care i s-au întâmplat în ultima perioadă, apariţa acelui copil înainte de acest scandal, apoi scandalul cu Valentina care mi se pare că este o tâmpenie şi nu în ultimul rând reţinerea lui. Nici nu vrea să mă gândesc ce e în sufletul lui”, a declarat Bote.

”Când eşti acolo ai impresia că totul se opreşte în loc, ai impresia că viaţa s-a terminat, că nu mai ai nicio şansă, că eşti un neînţeles, abia când eşti în aseamenea momente îţi dai seama ce înseamnă o clipă de libertate”, a mai spus designerul.

Botezatu a fost năpădit de amintirile din perioada în care a fost încarcerat.

”Am văzut negru în fața ochilor și nu m-am mai gândit la nimic. M-au legat la mâini și picioare cu cătușe și abia când am ajuns jos am fost scos, pentru că fusesem agresiv. Și acum rănile acelea mă ustură îngrozitor”.

Chiar dacă au trecut 18 ani de atunci, Cătălin Botezatu nu va uita niciodată iadul prin care a trecut.

”Eram disperat că voi puterezi în închisoare și că nimeni nu mă ajută!”

Katy Perry despre sărutul cu Miley Cyrus... Păcătoasele l-au impresionat pe Mircea Badea...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x