Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Câți ani împlinește Lora! Vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere |Foto

Lora își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Artista s-a întors, recent, dintr-o vacanță prelungită, din Bali.

Lora își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta s-a întors recent dintr-o vacanță prelungită în Bali, unde a fost împreună cu Ionuț Ghenu.

Vladuța Lupău, schimbare majoră de look! Artista și-a vopsit părul pentru prima dată! Cum arată acum vedeta! | Foto

Lora este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar ziua de astăzi este una specială pentru ea. Frumoasa artistă împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani.

Câți ani împlinește Lora! Vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere |Foto

Ea împreună cu Ionuț Ghenu, iubitul ei, au fost blocați în Bali pentru cinci luni din cauza pandemiei de coronavirus. Au încercat de mai multe ori să se întoarcă acasă, iar zborurile erau mereu anulate. Au mers pentru o vacanță de două săptămâni, dar lucrurile nu au mers conform planului.

Câți ani împlinește Lora! Vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere |Foto

Marți, Lora a revenit acasă și primul loc în care a mers a fost la....salon. S-a bucurat extrem de tare să revada țara, după o perioadă atât de lungă. Coincidență sau nu, a reușit să plece din Bali și a ajuns acasă aproape de ziua ei. Vedeta crede că acesta este un semn de la mama ei, că este o minune faptul că lucrurile s-au așezat în felul acesta.

Simona Gherghe a revenit după o perioadă de absență! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă! "Am revenit, prieteni! Sunt foarte fericită!" | Video

Urările pentru Lora au început să curgă încă de la miezul nopții. Fanii sunt extrem de bucuroși că vedeta a reusit sa ajungă cu bine acasă.

"La mulți ani, Lora! Îți mulțumesc pe care mi-o oferi prin fiecare zâmbet în care am simțit că te iubesc așa cum nu iubesc pe nimeni.", "La mulți ani, draga mea! Să ai parte numai de lucruri bune și de oameni la fel de talentați ca tine! Mulțumesc mult că ești alături de mine mereu!", sunt câteva dintre mesajele transmise de fani la miezul nopții.

Recomandari